JND Bed Boys: Arno & Jan | Aflevering 4

29-05-21

Arno Sloot en Jan van den Biggelaar zijn de JND Bed Boys. Iedere week gaan ze op pad om luisteraars van Radio JND blij te maken met worstenbroodjes en komen ze een handje helpen met klussen!

Bekend van de hit “Likes” en “Ja ons moeder zeej nog…”
Een productie van Radio JND, het nummer 1 radiostation van Brabant.

Wil jij de hulp van Jan en Arno graag inzetten bij jouw klus? Meld je klus aan via https://radiojnd.nl/arnoenjan

====
Radio JND luister je in heel Brabant via DAB+, in groot Brabant via 93.6 FM of natuurlijk online via RadioJND.nl of de JND app. Op Radio JND hoor je de beste muziek voor tijdens je werkdag, of geniet van de heerlijke muziek tijdens je weekend.
====
Volg Radio JND op Facebook: https://facebook.com/radiojnd
Volg Radio JND op Instagram: https://instagram.com/radiojnd.nl

Dit wil je misschien ook lezen…

Nieuwe Single: Hannes JR. – Je Mag Over Mij Praten

Nieuwe Single: Hannes JR. – Je Mag Over Mij Praten

Het liedje “Je mag over mij praten” Is de opvolger van “Ik ben gewoon wie ik ben“ “Het liedje is mijn denk wijze van het leven.De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te...

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Debuutsingle voor Maurice Idema “Ik ben veranderd” is de debuutsingle van Maurice Idema. Maurice Idema begon net zoals velen met Hazes liedjes zingen in de kroeg en bij familiefeestjes. Met de producer Frank Verkooyen en zijn team gingen ze op zoek naar de juiste...

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Met de single ‘Elke Seconde’ maakt Belinda Kinnaer vergankelijkheid tastbaar voor de kijker en luisteraar. Belinda: “De tijd staat niet stil en gaat voor mij eigenlijk veel te snel, want er is nog zoveel wat ik graag zou willen doen. Het verleden maakt wie je nu bent...