Nieuwe Single: Dave van Montfoort – Ik Ga Weer Leven

“Als je maar weet dat ik je niet vertrouw. Vanaf vandaag ben ik niet meer van jou. Je gaat maar lekker naar die ander toe”. Dat is waar Dave van Montfoort over zingt in z’n nieuwe single ‘Ik ga weer leven’.  De single is geproduceerd door Frank Verkooyen. Opvallend zijn deze keer de trompetgeluiden die zijn ingespeeld door Martijn de Laat en de heerlijke klanken van de trombone waarvoor Jel Jongen verantwoordelijk is.

Dave is één van de artiesten die alle vertrouwen heeft in de vakkennis van Frank Verkooyen. ‘Ik denk dat ik één van z’n makkelijkste klanten ben omdat ik hem geen ingrediëntenlijstje geef waar de productie allemaal moet voldoen. De kwaliteit die hij levert is altijd goed. Vooral de toevoeging van echte instrumenten zorgen ervoor dat het allemaal professioneel klinkt. En….daar ga ik voor. Of ik doe het goed…..of ik doe het niet’, aldus Dave.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...