Nieuwe Single : Erwin Haarmans – Ja jij, alleen jij

Een kleine drie jaar geleden overleed de Utrechtse volkszanger Hans van der Laan op 54- jarige leeftijd. Het was één van Erwin Haarmans beste kameraden. Van hem kreeg Erwin te horen dat hij ook moest gaan zingen.

Erwin:
Ik gaf aan dat ik daar nog lang niet klaar voor was omdat ik nog niet eens zolang zong. Ik ben er wel over na gaan denken, en heb vervolgens zangles genomen bij Ingrid Simons (een geweldige vakvrouw, en inmiddels een vriendin), nog steeds ben Ik daar elke maandagavond te vinden.

In het verleden heb ik ooit een singletje uitgebracht, maar daar is qua promotie weinig mee gedaan. Daarnaast liggen er nog steeds 3 nieuwe nummers op de plank. Optredens verzorgde ik al wel, verteld de eigenaar van Haarmans installatietechniek. Het toeval wil dat de bekende Utrechtse tekschrijver Harry Gerritsen een goede vriend van mij is. Harry vroeg onlangs of ik met hem mee wilde gaan naar Manfred Jongenelis omdat hij het één en ander met Manfred wilde bespreken. ‘Uiteraard ging ik op die uitnodiging in. Ik raakte met Manfred in gesprek en vertelde dat ik nog 3 kant en klare liedjes had liggen. Manfred stelde voor om naar een demo te luisteren waarvan Frank van Etten de tekst had geschreven. Het bleek om ‘Ja jij, alleen jij’, te gaan. Ik was gelijk verkocht!

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...

&