Nieuwe Single: Rick ter Meer – Ik Weet Het Niet

13-11-21

Rick ter Meer, de rasechte Brabander geboren in Eindhoven komt met zijn nieuwe single! “Ik Weet Het Niet”, een gezellige meezinger, zoals Rick zegt “ik denk dat er genoeg zijn die zichzelf hierin herkennen”. Rick is voor het eerst de studio van Manfred Jongenelis ingedoken en daaruit is deze fantastische plaat uit voortgekomen. De tekst is door Rick zelf geschreven, sommige stukken zijn zelfs waargebeurd lacht hij. Door Corona heeft Rick het de afgelopen tijd wat rustiger aan gedaan, mar nu beginnen de boekingen weer lekker te lopen. Natuurlijk hopen we dat deze nieuwe plaat lekker aanslaat.

Lees ook…

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Met ‘Een Beetje Van Me Houden’ heeft de uit Den Bosch afkomstige zanger Gu-Nee van den Oetelaar een knaller van jewelste in handen. Het kan dan ook niet anders dan dat Gu-Nee hiermee een grotere naamsbekendheid zal gaan verwerven. Eerder bracht Gu-Nee succesvolle...

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Mike Kanders hoopt met z’n nieuwe single ‘Maar Dan Kom Ik Terug’ een plekje te veroveren in de playlist van de Radio JND. Volgens Mike heeft producer Manfred Jongenelis de originele versie die collega-artiest Sjoerd Mertens in 2016 lanceerde compleet verbouwd. Hij...

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Van het recente Robert Pater album ‘Heel Mijn Hart’ verschijnt nu de track ‘Schouder Om Op Te Huilen’ op single. Dit nummer werd geproduceerd door Harald Queens, die al vele hits voor Robert vervaardigde, waardoor gerust gezegd kan worden dat deze single weer alle...