Nieuwe Single: Hannes JR. – Je Mag Over Mij Praten

15-09-21

Het liedje “Je mag over mij praten” Is de opvolger van “Ik ben gewoon wie ik ben“ 
“Het liedje is mijn denk wijze van het leven.
De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. 
Het geen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen” aldus Hannes JR.

Lees ook…

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Debuutsingle voor Maurice Idema “Ik ben veranderd” is de debuutsingle van Maurice Idema. Maurice Idema begon net zoals velen met Hazes liedjes zingen in de kroeg en bij familiefeestjes. Met de producer Frank Verkooyen en zijn team gingen ze op zoek naar de juiste...

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Met de single ‘Elke Seconde’ maakt Belinda Kinnaer vergankelijkheid tastbaar voor de kijker en luisteraar. Belinda: “De tijd staat niet stil en gaat voor mij eigenlijk veel te snel, want er is nog zoveel wat ik graag zou willen doen. Het verleden maakt wie je nu bent...

Nieuwe Single: Dennis Jones & Sophie – Deel Van Jou

Nieuwe Single: Dennis Jones & Sophie – Deel Van Jou

Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu ‘Deel Van Jou’ op single. Dennis zingt dit nummer in duet met zijn 20-jarige dochter Sophie. “Mijn dochter zingt geweldig. Ze stond op 13-jarige leeftijd al bij The Voice Kids, en naast haar...