Nieuwe Single: Lars Brans – Mijn schat

Afgelopen februari lanceerde Lars Brans zijn debuutsingle ‘Wil je met me dansen’. En daar is hij maar wat trots op! Onder begeleiding van zanger Arjon Oostrom is zijn droom werkelijkheid geworden. ‘Arjon is een echte leermeester en voorbeeld voor me’. ‘Arjon stond samen met geluidsman Johan Habets dag en nacht voor me klaar om mijn eerste single tot een succes te maken’.

De vele positieve reacties smaakten naar meer! Lars wilde daarom al snel nieuwe ervaringen op doen. ‘Na diverse gesprekken met Johan en ‘ome’ Cis van Och heb ik besloten om voor een andere sound te kiezen. Johan had een top idee om een cover te maken op een échte schlager. Samen hebben we tijdens wat gezellige avondjes, de tekst geschreven van mijn nieuwe single ‘Mijn schat’, onthult Lars.

In hun zoektocht naar een passende producer werd aansluiting gevonden bij The Boom! Music studio. ( de studio van Frank Verkooyen). ‘Ook Frank werd enthousiast van onze ideeën en ontwikkelde i.s.m. Daniël Metz (op accordeon) en Marcel Fisser (op gitaar) de super strakke orkestband! Ik hoop met dit nummer de vrolijkheid en het enthousiasme, zoals wij deze ervaarden tijdens de productie, over te kunnen brengen op het publiek. Ik ben heel benieuwd hoe men zal reageren op deze, voor mij nieuwe, sound zegt de 27 jarige entertainer uit Waalre.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...