Nieuwe Single : Mike Daane – Als de zon schijnt

Mike Daane lanceert op het juiste moment nieuwe single ‘Als de zon schijnt’


Mike Daane is helemaal opgeladen. Hij heeft heerlijk genoten van z’n vakantie in Spanje. De rust die hij de laatste weken gewend was kan hij de komende tijd wel vergeten vanwege de lancering van zijn nieuwe single ‘Als de zon schijnt’. De sound is wel iets anders dan wat we van hem gewend zijn, maar het resultaat mag gehoord worden. Het bevat de bekende Griekse melodie in combinatie met de Spaanse gitaar. Mike heeft er een heel fijn gevoel bij.
Heel toevallig kreeg Mike de melodielijn en de concepttekst aangeboden door Mike Kooiman. ‘Mike is een goede vriend van mij geworden. Ik zie hem regelmatig bij m’n optredens. Op een gegeven moment raakten we aan de praat. Kooiman vertelde dat hij zo af en toe teksten schreef en vroeg of hij dat ook een keer voor mij mocht doen. Meestal schrijf ik de teksten zelf, maar ik dacht dat als iemand anders het een keer zou doen, dit leuke ideeën met zich mee kon brengen. Vlak voor de vakantie belde hij me op met de mededeling dat hij echt iets leuks voor me had gemaakt. Nadat ik de demo had beluisterd kreeg ik meteen het zomerse gevoel en zag mezelf al zitten op een terras. De tekst hebben we samen nog iets aangepast en daar ben ik mee naar producer Mario Veltman in Tilburg gegaan. Hij heeft z’n schouders er onder gezet en met zijn magische vingers is er een superleuke plaat geboren’, meent Mike.
Vanwege de beperkte tijd kreeg Mike het niet voor elkaar om een clipproducent te strikken om de beelden te schieten voor de clip. Mike heeft vervolgens zelf een 4 K camera gekocht en allemaal vakantiemomentjes verzameld. Uiteraard is er ook gefilmd in Spanje. Mario Veltman heeft uiteindelijk de beelden verwerkt tot een bijzondere persoonlijke clip.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...