Nieuwe Single : Romy IJzendoorn – Ondanks Alles

Romy IJzendoorn uit Arnhem schrijft samen met Frank van Etten haar nieuwe liedje


Romy IJzendoorn uit Arnhem heeft een grote passie en dat is zingen. Zij zingt graag het hoogste
lied op feesten en partijen en volgt de muziekopleiding bij Rijn IJssel. Deze muzikantenopleiding
richt zich op eigenzinnige, creatieve solisten die zelf muziek kunnen schrijven.
Dat schrijven heeft ze ook voor haar single “Ondanks alles” gedaan, dit heeft ze wel samen met
Frank van Etten gedaan, want hij kan als geen ander tekst beleving overbrengen en dat is in dit
nummer ook echt gelukt.
Het nummer “Ondanks alles” is echt prachtig geworden, de drums en de basgitaar die je hoort
zijn ingespeeld door Wim de Vries uit Arnhem en overige instrumenten door Frank van Etten.
Ik ben dan ook trots op deze mooie productie het is zelfs beter geworden dan ik zelf had
verwacht en de geweldige mooie clip is gemaakt door Dutch EYE Media ´, aldus Romy
IJzendoorn.
Ik heb altijd al een passie gehad voor muziek maken (zingen en instrumenten te bespelen)
Nu heb ik sinds 4 jaar zangles en ben ik echt begonnen om mijn carrière te starten in de muziek

Ik ben nu vooral bezig om te ontdekken wat ik
vocaal in mijn mars heb en eigen nummers te
schrijven en te maken, kortom mezelf nog meer
ontwikkelen

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...