Nieuwe Single : Ronnie Flex & Emma Heesters – Alles Wat Ik Mis

Ronnie Flex en Emma Heesters hebben samen een single en videoclip opgenomen: ‘Alles Wat Ik Mis’. Eind April 2021 maakte Ronnie Flex bekend dat hij na de beëindiging van zijn platencontract independent verder gaat. Voor zijn nieuwste single strikte hij Emma Heesters. ‘Alles Wat Ik Mis’ is de eerste nieuwe muziek van het project dat Ronnie Flex dit jaar nog zal uitbrengen.  Ronnie nam de allereerste versie, mede-gemaakt door een bekend trio, van Alles Wat Ik Mis al op in 2018.

Omdat hij met grote regelmaat muziek en opzetjes opneemt en vaak twijfelt welke tracks hij wil uitbrengen, bleef ‘Alles Wat Ik Mis’ uiteindelijk op de plank liggen. Ronnie was het bestaan van het nummer eigenlijk al vergeten, totdat vlogger Gio Latooy vorige maand een deel van de track liet horen in zijn vlog. De inbox van Ronnie Flex ontplofte met verzoeken om ‘Alles Wat Ik Mis’ alsnog uit brengen, waardoor Ronnie besloot het nummer nieuw leven in te blazen.

Ronnie Flex: “Eigenlijk was ik niet van plan om nog iets met de track te doen, maar ik kreeg zoveel DM’s dat ik hem gewoon niet kon laten liggen. Om de track te finetunen, moest er nog wel een zangeres bij, vond ik. Toen wist ik gelijk dat het Emma Heesters moest zijn, ik vind haar één van de beste zangeressen van Nederland. Gelukkig had ze meteen zin om mee te doen. De volgende dag zaten we al samen in de studio om Alles Wat Ik Mis op te nemen.”

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...