Nieuwe Single: Youri Broers – Vol Amore

10-11-21

Zanger Youri Broers (22) maakt een honkvaste indruk. Hij is een jongen van weinig woorden. Uitdrukkingen als ‘Dat durf ik niet te zeggen’ en ‘Ik laat het gewoon maar op me afkomen’ klinken met regelmaat.

Maar zo terughoudend als Youri Broers klinkt, zo ondernemend ís hij. Veel langer dan een jaar is hij nog niet actief, maar hij lanceerd nu al zijn vierde single, die hij op 19 november in Café d’n Brands in Goirle zal presenteren. De singlepresentatie van Broers in d’n Brands werd in korte tijd een begrip in Goirle. Als corona niet in de weg zit, komt er om en nabij de vijfhonderd man op zo’n middag af. De presentatie was al eens drie maanden van tevoren uitverkocht. Nu al op Radio JND te horen de nieuwe single van Youri Broers “Vol Amore”

Lees ook…

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Met ‘Een Beetje Van Me Houden’ heeft de uit Den Bosch afkomstige zanger Gu-Nee van den Oetelaar een knaller van jewelste in handen. Het kan dan ook niet anders dan dat Gu-Nee hiermee een grotere naamsbekendheid zal gaan verwerven. Eerder bracht Gu-Nee succesvolle...

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Mike Kanders hoopt met z’n nieuwe single ‘Maar Dan Kom Ik Terug’ een plekje te veroveren in de playlist van de Radio JND. Volgens Mike heeft producer Manfred Jongenelis de originele versie die collega-artiest Sjoerd Mertens in 2016 lanceerde compleet verbouwd. Hij...

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Van het recente Robert Pater album ‘Heel Mijn Hart’ verschijnt nu de track ‘Schouder Om Op Te Huilen’ op single. Dit nummer werd geproduceerd door Harald Queens, die al vele hits voor Robert vervaardigde, waardoor gerust gezegd kan worden dat deze single weer alle...