Nieuwe Single: Sabine – Mijn Zomerliefde

 

Volgens producers-duo Hans Aalbers en Arjan Venemann kan Nederland zich voorbereiden op de komst van Sabine Gerrits.

Sabine heeft volgens hen alle ingrediënten aan boord om succesvol te worden. Ze is talentvol, heeft een dijk van een stem, goede looks en een prima uitstraling. De komende maanden zal ze gebruiken om haar naamsbekendheid te laten groeien. In ieder geval staan er een aantal leuke dingen in het vooruitzicht waar ze tot voor kort alleen maar van kon dromen.

Eerlijkheidshalve moet wel verteld worden dat Sabine geen onbekende in de muziekwereld is. Ze heeft in Duitsland en Nederland haar sporen al ruimschoots verdiend vanwege haar vele optredens, waar ze zonder enige moeite de liedjes van de Duitse sterren Helene Fischer, Anna-Maria Zimmermann en Marianne Rosenberg op de bühne heeft vertolkt. Sabine laat overigens weten dat ze dit voorlopig ook gewoon blijft doen.

Via haar manager Hans Beumer kwam Sabine in contact met Hans Aalbers en Arjan Venemann. Tijdens het kennismakingsgesprek in de studio in Nederhorst Den Berg gaf Hans Aalbers aan dat ik me door middel van een eigen geluid moest gaan onderscheiden. Arjan stelde voor om een nummer te schrijven. Hans heeft daar vervolgens een verfrissende melodielijn op gemaakt.

Dit wil je misschien ook lezen…

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Deze week is de nieuwe single “Speel nog een keertje (Pianoman)” uitgekomen van Ancora.  Een lekkere Nederlandse versie van de wereldberoemde song “Piano Man” van Billy Joel.

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Je kunt wel stellen dat Antonio Holsken zo langzamerhand een bekende Nederlander is geworden. Al twee seizoen lang is hij samen met z’n partner Frans te bewonderen in de serie ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie reeks afleveringen...

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Gezelligheid kent geen tijd met de nieuwe meezinger van Rutger van Barneveld! De slingers mogen weer uit de kast en het bier mag weer koud gezet worden. Rutger van Barneveld komt namelijk met een nieuwe single ‘Wie Drinkt Er Eén Met Mij’ en dat is weer één groot...

&