There is nothing to show here!
Slider with alias weekend not found.

Het Weekend van JND

Tuin snoeien, autowassen, waterleiding vervangen, zwembad ingraven, stofzuigen; allemaal van die echte weekendbezigheden! Het weekend van JND maakt je zaterdag & zondag helemaal compleet. Het beste deel van de week vier je met de hits en gezelligheid van Radio JND. In het weekend scoor je ook de mooiste prijzen.

12:00 – 14:00 uur – Koen van der Vorst 

Koen ontvangt op de zaterdagmiddag vaak een gast of gasten die verassend uit de hoek komen en verder belt Koen met een luisteraar die een bericht heeft achtergelaten op de app van Radio JND. Op zondag zorgt hij ervoor dat je aan de radio blijft gekluisterd.

14:00 – 16:00 uur – Marcel Aarts

Marcel helpt jou op de zaterdagmiddag heen die bekend staat als de middag van even de auto wassen en klusjes in en rond het huis. Met zijn vlotte babbel zorgt hij ervoor dat jij je deze middag geen moment verveeld. Voor de zondagmiddag geld eigenlijk hetzelfde.

16:00 – 18:00 uur – Bart Smits

In de finale van het ‘Weekend van JND’ bepaal jij de playlist. Vlak voor het nieuws van 17.00 uur zetten we twee liedjes tegenover elkaar en mag jij bepalen welk nummer het gaat worden. Het nummer met de meeste stemmen hoor je tussen 17.00 en 18.00 uur in de ‘JND Weekend Keuze’.

Geniet van je weekend, Weekend = JND.

Zaterdag & Zondag
12.00 – 18.00 uur

Het Weekend van JND

Koen, Marcel en Bart

&