Radio JND is mediapartner van verschillende evenementen. Heeft u interesse in een samenwerking? Mail dan naar [email protected].

Hét GRATIS Nederlandstalige muziekfestival in hartje Eindhoven! EEN DAG lang meezingen met de beste artiesten van eigen bodem. Luidkeels, uit volle borst en met de tap open samen op het Stadhuisplein. Radio JND is officieel mediapartner.

Kom je naar Waailand? Dan kom je om te feesten! Een uniek concept waarbij de line-up tot het laatste moment geheim blijft, een dag knallen voor 1 mainstage, een thema wat tot in alle details is uitgewerkt en spectaculaire show met verassende elementen. Radio JND is officieel mediapartner.

Radio JND is mediapartner van de Kermistuin Best. Ieder jaar is dit evement gratis toegankelijk. De Kermistuin is van vrijdag 30 juni t/m woensdag 5 juli 2023 op het Stationsdek in Best.

Kermis, een feest waar je jaarlijks naar uitkijkt. Het moment van het jaar waar je even helemaal los kan gaan. Genieten van een lekker drankje op het terras, dagen achter elkaar feesten en even gek doen in de verschillende attracties. Radio JND is officieel mediapartner van Kermis Best.

Van 5 t/m 14 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven in het tijdelijke pretpark Park Hilaria. Naast meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties zijn er op Park Hilaria gezellige terrassen en live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor zomers topvermaak voor alle leeftijden. Radio JND is officieel mediapartner.

Maar liefst vier pleinen, meer dan 100 attracties en het Bevrijdingspark als grootste familie- en kinderkermis van Nederland, is de kermis in Uden een grote trekker voor jong en oud! Mega Kermis Uden behoort al bijna een halve eeuw tot de top van de Nederlandse kermissen. Radio JND is officieel mediapartner.