Scoren met Radioreclame op JND! 

Radio JND is Nederlands nieuwste radiomerk. Dankzij de positieve non-stop muziekmix veroveren onze 80’s, 90’s, 00’s en hits van vandaag, steeds meer luisteraars in heel het land!

JND is overal online, in de ether op 93.2 en 93.6 FM en in heel Zuid Nederland via DAB+ te beluisteren. Dankzij een aansprekende selectie van de beste en gezelligste muziek, ook die van eigen bodem, is JND de ultieme radiozender voor elk moment van de dag. Via FM 93.2 en 93.6, Social media, de online player, onze weekacties en aanwezigheid op evenementen in de regio ontdekken dagelijks meer en meer mensen Radio JND.

Bij je thuis, op het werk en onderweg. Radio JND maakt van elke dag een feest met een aansprekende, verfrissende uitstraling en de vrolijkste sfeer. Ontdek het competitieve bereik en profiteer. Informeer naar de interessante mogelijkheden voor een  radiocampagne, samen met Radio JND.

Voor prijzen en meer informatie met betrekking tot adverteren op Radio JND kunt u contact opnemen met [email protected]nl of bellen naar +31 (0)85 – 760 99 33.

NIEUWS: Luistertijd Radio blijft stijgen tijdens coronacrisis.

Wilt u meer informatie? 
Vul dan uw gegevens in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

2 + 15 =