Waar te Beluisteren?

Radio JND luister je op iedere radio, smart-speaker of smartphone.

93.6 FM
In Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Tilburg luister je Radio JND via FM frequentie 93.6 FM. 

DAB+
Radio JND is voorloper in digitale geluidskwaliteit. De opvolger van FM (het oude radio) is DAB+. DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is een nieuwe digitale vorm van radio luisteren. Radio JND is in heel Brabant en Limburg via DAB+ kanaal 7C te ontvangen. Wil je graag via DAB+ luisteren, maar heb je nog geen DAB+ radio? Kijk dan op https://www.radiowinkel.com/c-5757546/radio-jnd/. En bestel direct een geschikte radio.

Website
Radio JND is te beluisteren via onze eigen website, dit kan via de player bovenaan de homepage of klik hier om direct te luisteren.

App
Download onze gratis Radio JND app en je kunt eenvoudig en overal naar Radio JND luisteren. Gebruik onderstaande links of zoek Radio JND in de app store.
Download hier voor Android
Download hier voor Apple 

SMART-TV en Smartspeakers
Ook via het Smart TV platform is Radio JND eenvoudig te beluisteren met de TuneIn app. Deze kun je installeren op een SmartTV en verschillende audiosystemen als Bose en SONOS.  Al je favoriete muziek overzichtelijk, voor al je apparaten in een app, ideaal voor tijdens een feestje.

IPTV
IPTV is een vorm van televisiekijken via het internet middels een box, zo kun je overal ter wereld naar je favoriete (Nederlandse) televisie- en radiozenders kijken en luisteren. Afhankelijk van je zenderpakket kun je ook Radio JND op deze manier beluisteren. (bijv. via de Mag 254)

Overig

* Radio JND is onder andere te beluisteren op: Radio-Streams, Nederlandseradio, My Tuner, Internet Radio, Allradio, Radioguide, PocketBell en Dirble.

Wij willen het ontvangen van ons radiostation zo makkelijk mogelijk maken voor onze luisteraars. Mis jij Radio JND nog op jouw favoriete platform? Laat het ons weten en wie weet zijn wij dan binnenkort ook daarop te vinden!

&