Nieuwe Single: Davey van der Sluis – Zeg Geen Nee Tegen het Leven

‘Zeg Geen Nee Tegen Het Leven’ lijkt het levensmotto van Davey van der Sluis te zijn en niets is minder waar. “Met deze single laat ik een andere kant van mezelf zien’’.

We hebben afgelopen jaar al veel van Davey gehoord maar Davey lijkt nog niet uitgeblust, vertelt hij met een knipoog. Je moet volledig van het leven genieten en er vol voor gaan. Blijf niet hangen in alle dagelijkse ellende maar geniet!

Zo lanceert Davey van der Sluis zijn nieuwe plaat ‘Zeg Geen Nee Tegen Het Leven’.

Een lekker nummer dat meteen herkenbaar is, waar je lekker op kunt feesten en herkenbaar kan best kloppen want Davey heeft het liedje niet zelf geschreven. ‘Zeg Geen Nee Tegen Het Leven’ is origineel van Andre Hazes en een goed stukje muziek afkomstig van het album “Onder de Mensen

‘Hazes is de Basis’ en dat blijft ook voor mij het geval. Toen ik vroeger op mijn slaapkamer muziek luisterde was het altijd Andre Hazes. Hij heeft me door moeilijke periodes heen geholpen maar ook laten zien door zijn muziek dat je moet leven!

Davey van der Sluis heeft er samen met zijn team weer een geweldige productie van gemaakt. De Single is opgenomen in Stadskanaal bij het geweldige duo Robert Vredeveld en Jeroen Russchen.

Dit wil je misschien ook lezen…

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Deze week is de nieuwe single “Speel nog een keertje (Pianoman)” uitgekomen van Ancora.  Een lekkere Nederlandse versie van de wereldberoemde song “Piano Man” van Billy Joel.

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Je kunt wel stellen dat Antonio Holsken zo langzamerhand een bekende Nederlander is geworden. Al twee seizoen lang is hij samen met z’n partner Frans te bewonderen in de serie ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie reeks afleveringen...

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Gezelligheid kent geen tijd met de nieuwe meezinger van Rutger van Barneveld! De slingers mogen weer uit de kast en het bier mag weer koud gezet worden. Rutger van Barneveld komt namelijk met een nieuwe single ‘Wie Drinkt Er Eén Met Mij’ en dat is weer één groot...

&