Nieuwe Single: Robert van Hemert – Als Ik Huil

Na zijn winst van het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’ heeft Robert van Hemert niet stilgezeten. Onlangs dook Robert van Hemert met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in om aan nieuwe muziek te werken, waar al snel ‘Als Ik Huil’ uitkwam.

De opvolger van ‘Het Laatste Huis’ is wederom een krachtig en gevoelig nummer waarbij Robert zijn stem volledig tot zijn recht komt.

“De weken na de winst van De Hollandse Nieuwe waren zo onwerkelijk. Ik heb zo veel geweldige reacties gekregen en nog steeds krijg ik dagelijks lieve berichten van kijkers en mensen die de afgelopen tijd mijn muziek hebben ontdekt. Ik kan dan ook niet wachten om deze nieuwe single uit te brengen, want dit nummer past echt bij mij en ik ben er ontzettend trots op. Hopelijk voelen de luisteraars dit ook.”

De 29-jarige schilder uit Leiden won onlangs de finale van de SBS6 talentenjacht ‘De Hollandse Nieuwe’, waarin Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en René Froger op zoek gingen naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Sindsdien staat Robert ieder weekend door het hele land te zingen en heeft hij al meerdere malen tijdens de show van Jeroen van der Boom opgetreden, onder andere bij De Amsterdamse Zomer en bij het Zomerfestival IJmuiden. Daarnaast heeft Robert als winnaar van ‘De Hollandse Nieuwe’ nog een aantal bijzondere optredens in het verschiet, onder andere bij De Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA.


Dit wil je misschien ook lezen…

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep is al jarenlang een vaste waarde in de muziekwereld. Met herkenbare liedjes en het hoge feestgehalte in haar repertoire spreekt zij een groot publiek aan. Haar nieuwe single “Voel jij dat ook?”, wederom door haar vaste producer Manfred Jongenelis...

John West & Danny de Munk – Tequila

John West & Danny de Munk – Tequila

John West en Danny de Munk slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar dé zomer hit van 2024 met hun nieuwste nummer, 'Tequila'. Een explosieve track vol energie en passie, compleet met de aanstekelijke kreet die waarschijnlijk binnenkort door het hele land zal...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 19,  Rutger van Barneveld - Wie Drinkt Er Een Met Mij //Ammar - Belastingdienst //Robert Pater - Tranen Zijn Niet Alleen Om Te Huilen //Check...

Pascal Redeker – Paradijs

Pascal Redeker – Paradijs

De nieuwe single van Pascal Redeker heet Paradijs. Vlieg mee door het mooie paradijs, vlieg je mee met Pascal? Pascal Redeker is blij dat zij er is, dé nieuwe muziek uit de studio van Dylan van der Feen.

&