Nieuwe Single: Jason van Elewout – De Tent Op Z’n Kop

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het “De Hollandse Nieuwe”. Ondanks dat hij niet dé volkszanger van Nederland is geworden heeft hij wel laten zien waar hij voor staat.

Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben gemaakt, hem herkend. Jason is namelijk één van de schippers die allerlei interessante bezienswaardigheden op de route laat zien en daarover alles weet te vertellen.

Zijn voorgaande vrolijke single ‘Waar heb ik jou…?’ is bij liefhebbers van Nederlandtalige muziek  goed ontvangen. Voor Jason alle reden om met een opvolger te komen die de tent op z’n kop kan zetten. De nieuwe single is opgenomen bij Sonic Solutions.

Jason: ’Uiteraard nam ik weer contact op met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik ben samen met hem om tafel gaan zitten en heb aangegeven waar ik over wilde zingen. Een aantal zinnen die ik had bedacht heeft Pascal verwerkt in de uiteindelijke tekst. Vanaf de allereerste toon is al duidelijk dat ‘De tent op z’n kop’ een feestplaat betreft. Natuurlijk hoort hier ook een knallende videoclip bij.

“Ik heb een limousine gehuurd en samen met een paar vrienden rijden we naar een café. Ik moet eerlijk zeggen dat Ron de cameraman en z’n assistent Saïd er wederom iets bijzonders van hebben gemaakt’.

Momenteel denkt Jason ook al na over z’n aanstaande 5-jarige artiestenjubileum. Zodra hier meer over bekend is, meldt hij dat op z’n socials.


Dit wil je misschien ook lezen…

Frans Bauer en Kafke moeten Bordeaux zelf nog gaan verkennen

Frans Bauer en Kafke moeten Bordeaux zelf nog gaan verkennen

Frans Bauer en Zanger Kafke brachten een heerlijke dag door bij Radio JND, waar ze spraken over hun gloednieuwe single "Van Brabant naar Bordeaux"! De energieke track is nu al in de race om dé zomerhit van het jaar te worden. En terwijl de hitlijsten veroverd worden,...

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep is al jarenlang een vaste waarde in de muziekwereld. Met herkenbare liedjes en het hoge feestgehalte in haar repertoire spreekt zij een groot publiek aan. Haar nieuwe single “Voel jij dat ook?”, wederom door haar vaste producer Manfred Jongenelis...

John West & Danny de Munk – Tequila

John West & Danny de Munk – Tequila

John West en Danny de Munk slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar dé zomer hit van 2024 met hun nieuwste nummer, 'Tequila'. Een explosieve track vol energie en passie, compleet met de aanstekelijke kreet die waarschijnlijk binnenkort door het hele land zal...

&