Nieuwe Single: Dana Winner – Later Is Van Jou

Vlaamse zangeres Dana Winner lanceert nieuwe single ‘Later Is Van Jou’ in Nederland

De Vlaamse zangeres Dana Winner brengt na de lancering in België nu ook in Nederland haar nieuwe single ‘Later Is Van Jou’ uit.

‘Later Is Van Jou’ is een aanstekelijk, up-tempo en poppy nummer met meezingbaar refrein en een melodie die lang in je hoofd blijft hangen.

“Een kind is een spiegelbeeld van jezelf. Je moet ze ooit loslaten en wenst ze het allerbeste voor de toekomst en hoopt dat ze de juiste keuzes maken”, aldus Dana Winner.

“De tekst klinkt vrij luchtig, maar er is wel degelijk een onderliggende boodschap. Toen ik samenzat met de schrijvers – met wie ik trouwens al heel lang samenwerk – had ik mijn eigen dochter Chinouk in gedachten.

Chinouk heeft het nummer natuurlijk als eerste gehoord en was meteen fan.”

Dit wil je misschien ook lezen…

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Ancora – Speel Nog Een Keertje (Pianoman)

Deze week is de nieuwe single “Speel nog een keertje (Pianoman)” uitgekomen van Ancora.  Een lekkere Nederlandse versie van de wereldberoemde song “Piano Man” van Billy Joel.

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Je kunt wel stellen dat Antonio Holsken zo langzamerhand een bekende Nederlander is geworden. Al twee seizoen lang is hij samen met z’n partner Frans te bewonderen in de serie ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie reeks afleveringen...

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Gezelligheid kent geen tijd met de nieuwe meezinger van Rutger van Barneveld! De slingers mogen weer uit de kast en het bier mag weer koud gezet worden. Rutger van Barneveld komt namelijk met een nieuwe single ‘Wie Drinkt Er Eén Met Mij’ en dat is weer één groot...

&