Nieuwe Single: Mart Hoogkamer – Vergeet Nooit waar je Vandaan Komt

In september vorig jaar ging de documentaire ‘Zo Vader Zo Zoon’ in première. In deze docu speelt Mart de hoofdrol…….met als inhoud…. “terwijl Mart het ene succes na het andere boekt, zoeken zijn broertje en zijn vader naar manieren om ook erkend worden. Wanneer dat verlangen voor zijn vader wat teveel wordt besluit Mart dat hij los moet komen van zijn familie.”…….

Op het eind van de docu zingt Mart een korte akoestische versie van de titel ‘Vergeet Nooit Waar je Vandaan Komt’. Na de Tv-uitzending van de docu bij BNN VARA is er zoveel vraag naar deze track gekomen dat Mart deze heeft opgenomen in zijn show ‘MartinAhoy’, welke Mart afgelopen weekend (8-9 april)  heeft gegeven voor een uitverkocht kolkend Ahoy!

Alle media zijn met overdonderende lovende recensies gekomen over het optreden van Mart het afgelopen weekend waar o.a. werd gesproken over “een daverend debuut’ wat voor NRGY Music aanleiding was om door middel van een rush-release 5 dagen na het concert een live uitvoering op single uit te brengen van één van de hoogtepunten van de show.

De titel ‘Vergeet Nooit Waar Je Vandaan Komt’ maakt, mede door de gevoelige persoonlijke tekst, Mart bijzonder trots, omdat Mart de track zélf heeft geschreven samen met zijn collega-zanger Jeffrey Heesen.

Dit wil je misschien ook lezen…

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep is al jarenlang een vaste waarde in de muziekwereld. Met herkenbare liedjes en het hoge feestgehalte in haar repertoire spreekt zij een groot publiek aan. Haar nieuwe single “Voel jij dat ook?”, wederom door haar vaste producer Manfred Jongenelis...

John West & Danny de Munk – Tequila

John West & Danny de Munk – Tequila

John West en Danny de Munk slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar dé zomer hit van 2024 met hun nieuwste nummer, 'Tequila'. Een explosieve track vol energie en passie, compleet met de aanstekelijke kreet die waarschijnlijk binnenkort door het hele land zal...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 19,  Rutger van Barneveld - Wie Drinkt Er Een Met Mij //Ammar - Belastingdienst //Robert Pater - Tranen Zijn Niet Alleen Om Te Huilen //Check...

Pascal Redeker – Paradijs

Pascal Redeker – Paradijs

De nieuwe single van Pascal Redeker heet Paradijs. Vlieg mee door het mooie paradijs, vlieg je mee met Pascal? Pascal Redeker is blij dat zij er is, dé nieuwe muziek uit de studio van Dylan van der Feen.

&