Nieuwe Single: Denny de Klerk – Wat Dans Je Sexy Voor Me

Denny De Klerk pakt uit met een zwoele zomerse single

Na zijn succesvolle samenwerking met collega-zanger Pierre Biesterveld is het tijd voor een nieuwe solosingle van Denny De Klerk!

Voor zijn nieuwe single heeft Denny gekozen voor de zomerse reggaeton klanken.

Het lied vind zijn oorsprong in België waar zanger Davy Dilamo reeds een Italiaanse versie van dit lied uitbracht. Davy schreef de tekst samen met tekstschrijfster Annalisa De Martina in het prachtige Napels. De muziek werd gecomponeerd door Johan Oberholzer & Dave McCullen. De Nederlandse tekstbewerking werd geschreven door de gerenommeerde tekstschrijver Hans Louws. Voor de nieuwe Nederlandstalige versie werd een fonkelnieuw arrangement geschreven door het bekende Sonic Solutions uit Roosendaal.

Voor Denny betekent deze single een droom die uitkomt daar hij al langer graag een liedje wilde uitbrengen waar een stevige reggaeton beat onder zit! Verder is te horen dat Denny op deze single een duidelijke vocale groei doormaakt en mag dit dus gezien worden als zijn sterkste productie tot nu toe!

Voor deze zeer dansbare track werd er natuurlijk ook een spetterende videoclip opgenomen. De productie van deze clip is in handen van Joey van Filmcreatie!

‘Wat Dans Je Sexy Voor Me” is uit gekomen op het label Power Music en de plug is in handen van Alain Wauters van Power Music BeNeLux.

Dit wil je misschien ook lezen…

Frans Bauer en Kafke moeten Bordeaux zelf nog gaan verkennen

Frans Bauer en Kafke moeten Bordeaux zelf nog gaan verkennen

Frans Bauer en Zanger Kafke brachten een heerlijke dag door bij Radio JND, waar ze spraken over hun gloednieuwe single "Van Brabant naar Bordeaux"! De energieke track is nu al in de race om dé zomerhit van het jaar te worden. En terwijl de hitlijsten veroverd worden,...

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep – Voel Jij Dat Ook?

José Sep is al jarenlang een vaste waarde in de muziekwereld. Met herkenbare liedjes en het hoge feestgehalte in haar repertoire spreekt zij een groot publiek aan. Haar nieuwe single “Voel jij dat ook?”, wederom door haar vaste producer Manfred Jongenelis...

John West & Danny de Munk – Tequila

John West & Danny de Munk – Tequila

John West en Danny de Munk slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar dé zomer hit van 2024 met hun nieuwste nummer, 'Tequila'. Een explosieve track vol energie en passie, compleet met de aanstekelijke kreet die waarschijnlijk binnenkort door het hele land zal...

&