Nieuwe Single: Brace – Als Ik Wat Kan Doen Voor Jou

Brace werd geboren in Soerabaja in Indonesië, als kind van Surinaamse ouders. Het gezin verhuisde naar Nederland, waar Brace opgroeide in Amsterdam.

Brace bewees dat hij zangtalent had toen hij de talentenjacht van het Kwakoe Zomerfestival won en in de finale van de Kunstbende in Utrecht terechtkwam.

Hij brak landelijk door toen Lange Frans en Baas B hem vroegen mee te werken aan hun single Moppie, die een grote hit werd. Tegelijkertijd zong hij mee op Ik ben je zat van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de hitparade.

In 2005 zong hij het refrein van de hit “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R. Daarnaast bracht hij zijn eerste solosingle getiteld Vraag Jezelf Eens Af uit.

In augustus 2005 verscheen de single Hartendief samen met Ali B.

In 2020 begon de samenwerking met Jeffrey Heesen en werd Van Mij Alleen een grote hit. Vorig jaar hadden ze samen een hit met Kadootje en nu tegen de zomer van 2022 komt Brace weer met een solo single genaamd “Als Ik Wat Kan Doen Voor Jou”.

Dit wil je misschien ook lezen…

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Antonio Holsken – Ik Heb Genoeg Aan Jou

Je kunt wel stellen dat Antonio Holsken zo langzamerhand een bekende Nederlander is geworden. Al twee seizoen lang is hij samen met z’n partner Frans te bewonderen in de serie ‘Bij Ons Op Het Kamp’. Binnenkort starten de opnames van een nieuwe serie reeks afleveringen...

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Rutger van Barneveld – Wie Drinkt Er Eén Met Mij

Gezelligheid kent geen tijd met de nieuwe meezinger van Rutger van Barneveld! De slingers mogen weer uit de kast en het bier mag weer koud gezet worden. Rutger van Barneveld komt namelijk met een nieuwe single ‘Wie Drinkt Er Eén Met Mij’ en dat is weer één groot...

Richell – HDP (Heerlie de Peerlie)

Richell – HDP (Heerlie de Peerlie)

Richell, de opkomende Nederlandse zangeres die bekend staat om haar energieke optredens en aanstekelijke nummers, brengt nu haar nieuwste single uit: 'HDP (Heerlie de Peerlie)'. Het nummer is geïnspireerd door een veelgebruikt woord onder de jeugd om uit te drukken...

&