Nieuwe Single: Bertus Sipma – Mercedes Benz

Bertus Sipma is geboren op 5 Augustus 1989 in het Friese Twijzelerheide. Al vroeg in zijn kinderjaren wist Bertus het al, hij wilde later ‘Artiest’ worden. Op zijn zesde stond hij al op de bühne, tijdens de playbackshow. Van zijn eerst verdiende geld kocht hij zijn eerste microfoon, en zong thuis mee met het Nederlandse lied.

In 2008 kwam zijn eerste CD uit met als Titel ‘Als een meeuw in de wind’. De single werd samen gemaakt met Peter Alm. In de jaren daarna werden er onder andere singles gemaakt met Sietse Haarsma, Jeroen Dirksen en Martin Sterken.

Sinds januari 2018 zit Bertus in de stal van Emile Hartkamp, die vanaf dat moment alle liedjes produceert en schrijft. Door Bertus zijn enthousiasme, gevoel voor humor, en het aanvoelen van publiek, weet hij op elk evenement de juiste toon aan te slaan, en van uw feest een top show te maken.

Dit alles bewijst hij zeker met zijn nieuwe single Mercedes Benz.

Dit wil je misschien ook lezen…

Pascal Redeker – Paradijs

Pascal Redeker – Paradijs

De nieuwe single van Pascal Redeker heet Paradijs. Vlieg mee door het mooie paradijs, vlieg je mee met Pascal? Pascal Redeker is blij dat zij er is, dé nieuwe muziek uit de studio van Dylan van der Feen.

Jan Biggel te gast bij “RADIO JND”

Jan Biggel te gast bij “RADIO JND”

Op zaterdag 4 Mei is het weer de 1e zaterdag van de maand en dat betekend dat Jan Biggel te gast is bij Koen van der Vorst in "Het Weekend van JND"Luister je mee vanaf 11 uur.

Susanna Veldmeijer – De Ware Man

Susanna Veldmeijer – De Ware Man

Susanna Veldmeijer nieuwste single heet 'De Ware Man'. Vanwege persoonlijke omstandigheden dateert haar jongste single ‘Leve het leven’ uit 2021. Ze heeft wel gewoon optredens verzorgd, maar omdat ze niet heel actief is op haar socials zouden haar fans het idee hebben...

Tommy Costa – Fiesta aan de Costa

Tommy Costa – Fiesta aan de Costa

Tommy Costa verrast zijn publiek met zijn langverwachte debuutsingle "Fiesta aan de Costa", een opzwepend nummer geschreven door Bram Koning dat de levendige sfeer van de Spaanse Costa's weerspiegelt. Met zijn aanstekelijke energie weet Tommy moeiteloos de...

Otto Lagerfett – Herz aus Schokolade

Otto Lagerfett – Herz aus Schokolade

Otto Lagerfett, de onbetwiste keizer van de schlager, brengt opnieuw een golf van opwinding naar de Nederlandse muziekscene met zijn onnavolgbare Duitse charme en grenzeloze stijl. Een levensgenieter pur sang, staat Otto bekend om zijn passie voor snelheid, schoonheid...

&