Bob Offenberg – Zomernachten

jul 24, 2023

Sinds jaar en dag neemt Bob Offenberg vol tevredenheid zijn liedjes op bij Laurens van Wessel die tegenwoordig in Roosendaal gevestigd is. Volgens Bob weet Laurens precies wat bij hem past en af en toe proberen ze iets nieuws uit. Dat was ook het geval met de voorganger ‘A La Vida’. Ondanks dat het bij z’n fans in goede aarde viel, keert Bob met z’n nieuwe single ‘Zomernachten’ toch weer terug naar de volkse gezelligheid.
Bob, ‘Zomernachten’ gaat over een vakantieliefde die ik heb leren in Puerto Rico. Ik had m’n hart aan haar verloren en zou het liefste bij haar blijven. Vooral de zomernachten waarin we dansten en lachten blijven in mijn herinnering.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND