Deze week nieuw binnen in de JN30

28-05-21

Om 15.00 uur presenteert Koen jou dรฉ hits van dit moment in de ๐‰๐๐Ÿ‘๐ŸŽ. De meest actuele hitlijst van Brabant hoor je tussen 15:00 en 18:00 uur op 93.6 FM, DAB+ en online!

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€

Chef’Special – Afraid Of The Dark
Danny Froger – Blijf Bij Mij
Henny Thijssen & Belinda Kinnaer – Ontspoord Geluk
Arjon Oostrom – Kleuren Van De Regeboog

Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30

Lees ook…

Nieuwe Single: Hannes JR. – Je Mag Over Mij Praten

Nieuwe Single: Hannes JR. – Je Mag Over Mij Praten

Het liedje โ€œJe mag over mij pratenโ€ Is de opvolger van โ€œIk ben gewoon wie ik benโ€œ โ€œHet liedje is mijn denk wijze van het leven.De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te...

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Nieuwe Single: Maurice Idema – Ik Ben Veranderd

Debuutsingle voor Maurice Idema โ€œIk ben veranderdโ€ is de debuutsingle van Maurice Idema. Maurice Idema begon net zoals velen met Hazes liedjes zingen in de kroeg en bij familiefeestjes. Met de producer Frank Verkooyen en zijn team gingen ze op zoek naar de juiste...

Nieuwe Single: Leen Zijlmans – Jij Brengt Weer Glans In Mijn Leven

Nieuwe Single: Leen Zijlmans – Jij Brengt Weer Glans In Mijn Leven

Met โ€˜Jij brengt weer glans in mijn levenโ€™ presenteert Leen Zijlmans een รฉchte Leen plaat. Met zijn gevoelige stemgeluid weet hij het hart van zโ€™n fans te raken. De tekst, geschreven door Wim Roeffen,  vertelt het verhaal over twee geliefden die hun relatie...

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Nieuwe Single: Belinda Kinnaer – Elke Seconde

Met de single โ€˜Elke Secondeโ€™ maakt Belinda Kinnaer vergankelijkheid tastbaar voor de kijker en luisteraar. Belinda: โ€œDe tijd staat niet stil en gaat voor mij eigenlijk veel te snel, want er is nog zoveel wat ik graag zou willen doen. Het verleden maakt wie je nu bent...