Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

jun 13, 2024

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega hit te kunnen worden.
De chemie tussen Emma en Rolf werd al duidelijk met het lied ‘Pa Olvidarte’, dat ze samen zongen tijdens hun deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’. Het nummer werd snel na dit optreden razend populair en bleef lange tijd in de hitlijsten staan. Hoewel ze al snel het idee hadden voor een vervolg, liet de juiste timing lang op zich wachten.
“Dit liedje zegt het precies: ‘Ik heb je gemist na ‘Pa Olvidarte’.’ Er is altijd chemie tussen ons geweest op het podium en we hebben vaak gepraat over een ‘’deel twee’’. We zijn allebei gegroeid in de afgelopen jaren en zijn nu klaar om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Deze zomer voelt als het perfecte moment,” zeggen Emma en Rolf.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND