Frank Galan – Bella Ciao, Mi Amor

jul 1, 2024

Een gloednieuwe productie én een eigen origineel nummer. Frank Galan laat zich van de andere kant horen en gaat ditmaal voor een absoluut zomers feestnummer vol zuiderse ingrediënten.
De song werd ingeblikt in Nederland, samen met producers Manfred Jongenelis & Carlo Rijsdijk. Er werd gezocht naar een pittige melodie met een meezingbare tekst en dat heeft het team van Frank Galan ook duidelijk verwezenlijkt….een échte oorwurm. Frank Galan is van alle markten thuis en heeft ditmaal gekozen voor een eigen sound om de zomer wat op te krikken.
Met andere woorden blijft Frank Galan na 35 jaar nog steeds goed in de running en wordt hij in binnen- en buitenland gretig gevraagd. Zijn répertoire is voor elk wat wils en jongleert hij met alle muziekstijlen. Frank Galan maakt de late intrede van de zomer extra zuiders met dit aanstekelijk feestnummer.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND