Jaman – Jij Bent Voor Mij Die Ene

Ondanks dat Jaman op z’n voorgaande autobiografische single ‘Kleine Janneman’ enorm veel respons kreeg heeft hij besloten om zich de komende tijd weer helemaal te richten op het opnemen én uitbrengen van gezellige feestplaten. De zanger uit Kampen heeft in zijn glansrijke muziek carrière veel fans weten te vergaren met zijn herkenbare sound waarin naast accordeon- en gitaarpartijen regelmatig vrolijke geluiden aan zijn toegevoegd. Jaman: “Die ingrediënten zitten ook weer verpakt in mijn zeer ritmische voorjaarssingle ‘Jij Bent Voor Mij Die Ene’. Dit is weer een frisse start na mijn levensverhaal dat ik vertolkte in ‘Kleine Janneman’. De tekst van mijn nieuwe single ligt al een paar jaar op de plank. Deze had ik samen geschreven met Juan Richard in de tijd dat we ons duet ‘Dicht Bij Je Zijn’ hadden opgenomen. De verhaallijn waarin de liefde centraal staat, gaat over een jongeman die graag een relatie wilde aanknopen met een leuke dame die echter aangaf dat hij daar nog maar even mee moest wachten, omdat de tijd daarvoor nog niet rijp was. Die gevoelens bleken na vele jaren nog steeds te bestaan en nu kunnen ze samen de toekomst aan. Omdat we destijds de juiste muziek er niet bij konden vinden is het project blijven liggen. Vanwege de samenwerking die ik met een voorgaand project aanging met Hans Aalbers kwam producer Arjan Venemann in beeld. Hij is grotendeels ook verantwoordelijk voor ‘Kleine Janneman’ en de uitdaging om op mijn verzoek mee te denken aan de muziek voor ‘Jij Bent Voor Mij Die Ene’, nam hij gelukkig aan. Ik had wel aangegeven dat ik het prettig zou vinden als het in de lijn van ‘Oh Leilah’ zou komen te liggen. Die opdracht heeft hij voortreffelijk uitgewerkt. Vanwege de volop aanwezige ‘Jaman’ sound denk ik dat mijn fans hier enorm van genieten”.

 

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 21,  Ancora - Speel Nog Een Keertje (Pianoman) //Nelis Leeman & Ferry de Lits - Op Een Dag (Gaan We Allemaal Naar De Hemel) //Mike...

Turbo-Team – TURBO

Turbo-Team – TURBO

Het Turbo-Team, bestaande uit de het duo Koen en Jimmy, staat te popelen om het festivalseizoen van 2024 in te luiden met hun nieuwste single, genaamd "TURBO". De track brengt een frisse dosis energie!  Met "TURBO" slaat het Turbo-Team een brug tussen de nostalgische...

Jan Biggel – Allemaal Naar Rhodos

Jan Biggel – Allemaal Naar Rhodos

Velen hebben al een bestemming voor hun vakantiegeld bedacht maar wellicht kan Jan je overhalen om mee te gaan naar Rhodos. Het nummer past perfect in de sound van Jan Biggel: een aanstekelijk en vrolijk nummer dat blijft hangen. Een heerlijke melodie, beweeg je...

Mart Hoogkamer – Doe Mij ‘N Rondje

Mart Hoogkamer – Doe Mij ‘N Rondje

Fan van Mart Hoogkamer? Dan is er goed nieuws. . . . Eindelijk brengt de goedlachse zanger zijn nieuwe singel uit: ‘Doe Mij ’n Rondje’. Met het liedje wil hij het ultieme vrijdagavondgevoel van de week afsluiten en uitgaan vieren. Mart scoorde eerder successen met ‘Ik...

&