JND Roadshow nu te boeken bij 995 Entertainment

jun 11, 2024

De Radio JND Roadshow is vanaf nu exclusief te boeken via 995 Entertainment. Organiseer je een feest, evenement of festival en ben je op zoek naar een avondvullend programma? Dan is de JND Roadshow dé perfecte keuze! Radio JND heeft de handen ineengeslagen met 995 Entertainment voor de boekingen van de Roadshow. ‘’995 is een perfecte partner om onze Roadshow verder uit te bouwen en om Radio JND prominenter zichtbaar te maken op evenementen,” aldus de directie van Radio JND.

Wat is de JND Roadshow?
De JND Roadshow is een vijf uur durende show met een DJ van Radio JND. Daarnaast kun je de show aanvullen met artiesten die je kent van bijvoorbeeld Radio JND!

Wat kun je verwachten?
De show is compleet inclusief:

✅ DJ van Radio JND
✅ Professionele lichteffecten en geluidssysteem
✅Op- en afbouw van de apparatuur
✅ Leuke giveaways
✅ Radiocommercial op Radio JND (voor openbare evenementen)

Interesse?
Wil je de JND Roadshow boeken? Er zijn verschillende mogelijkheden en pakketten beschikbaar. 995 Entertainment helpt je graag om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Neem contact op met 995 Entertainment voor meer informatie en om jouw perfecte pakket samen te stellen! Kijk op 995entertainment.nl

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 30, Zus - We Gaan Ervoor //Bankzitters & Roxy Dekkers - Huisfeestje // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Nu op Radio JND