Koken Met…

 

Van 27 december tot en met 30 december kun je dagelijks van 12:00 tot 12:45 uur meekijken met het kookprogramma koken met…

In dit programma gaat Fonzz Verbeek met verschillende artiesten gerechten koken. 
Naast koken word er ook opgetreden door de artiesten. 

Meekijken kan via de videostream of via de facebookpagina van Radio JND.


 

27 t/m 30 DEC.
12.00 – 12.45 uur

Koken Met...

Fonzz Verbeek

Je kan koken met… volgen via onze videostream of op de Facebookpagina van Radio JND.

Marco de Hollander appeltaart

250 gr. Cakemeel

250 gr. Witte Basterdsuiker

125 gr. Roomboter

125 gr. Blue Band

4 eieren

1 kg. Appels

Rozijnen

1 Grote theelepel custardpoeder

1 Grote theelepel kaneel

2 Grote theelepels suiker

Eventueel slagroom en poedersuiker.

Richelle van Ling Pasta Pesto

Penne pasta

(3) Kipfilet (boter/olie om in te bakken)

(2) Verse pesto of potje pesto

Crème fraiche 200 gr)

Rucola sla (zak)

Pijnboompitten 

Kleine tomaatjes (roma)

Teentje knoflook

Kleine ui

Peper, zout, chillie poeder 

Geraspte Parmezaanse kaas

José Sep Burger

Salami

Ananas

Ui

Gehakt               

Turks brood

Geraspte kaas

Tomatensaus

 

Oven op 200 graden

Marlane Baolse wafels

 

500 gr zelfrijzend bakmeel

3 eieren             

3 volle lepels lichtbruine basterdsuiker

2 zakjes vanillesuiker

40 cl spa rood

20 gr zonnebloem olie

¼ liter melk

125 gr Blue-band (gesmolten)

Snufje zout

 

Vlaaivulsel

Slagroom

Echte boter       

Poedersuiker

Nutella

&