Lars Brans – Schreeuw Het Van De Daken

jul 21, 2023

Soms komen er dingen op je pad die je gewoon niet af kunt slaan. Dat overkwam Lars Brans nadat hij bij de uitreiking van de Party Awards in gesprek raakte met Quincy Wilson.
Lars: ‘Tijdens het gesprek met Quincy liet ik doorschemeren dat ik een keer heel iets anders wilde doen dan wat ik tot nu toe had uitgebracht. Niet omdat ik ontevreden ben over mijn voorgaande singles, maar gewoon om mijn horizon te verbreden. Op uitnodiging van Quincy bezocht ik zijn studio. Quincy had samen met Jeffrey Heesen een nummer geschreven waarvan hij dacht dat dit wel iets voor mij zou zijn. Ik was meteen verkocht. ‘Schreeuw het van de daken’ is een lied dat omschreven kan worden als een echte volkse meezinger waar je direct vrolijk van wordt.

Meer nieuwe releases

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Emma Heesters & Rolf Sanchez – Contigo

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega hit te...

Frans Duijts – Frans Thuis

Frans Duijts – Frans Thuis

‘Frans thuis’ is een ode aan de geliefde Gelderse regio’s (de Betuwe en Maas & Waal) van Frans Duijts. Als aftrap van hét nieuwe inspiratieplatform Frans Thuis is afgelopen week de release van mijn nieuwe single, waarmee ik heel Nederland kennis wil laten maken met de mooie...

Delano Bisschops – Vier Het Leven

Delano Bisschops – Vier Het Leven

Delano Bisschops brengt zijn nieuwe single ‘Vier het leven’ uit bij Smaragd Music. De entertainer uit Rijen heeft de afgelopen tien jaar al een aantal singles op de markt gebracht waaronder de Nederlandstalige bewerking van de René Froger klassieker ‘Calling Out your Name’. Hij...

Nu op Radio JND