Matthijs Koning – Nooit Vergeten

Na een radiostilte van een kleine twee jaar laat Matthijs Koning weer van zich horen. De aanleiding hiervoor is zijn nieuwe single ‘Nooit Vergeten’ die geproduceerd is door z’n vaste producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio.

Matthijs: ‘Ik had op Spotify een uptempo Zuid-Afrikaans liedje gehoord waarvan ik vrolijk werd. Mijn vraag aan Frank was of hij daar een eigen draai aan kon geven zodat het in mijn straatje zou passen. Normaal gesproken schrijft mijn broer de teksten, maar omdat Frank aangaf dat hij sinds kort een exclusieve samenwerking heeft met de getalenteerde tekst-kunstenaar Björn de Leijer, gaf ik hem de vrije hand om het onderwerp te kiezen. De eerste opzet was meteen goed, dus konden we aan de slag. Hopelijk wordt de single breed opgepakt en kan het publiek de vrolijkheid proeven van deze zomerknaller.’

 

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 40,  Raymon Hermans & Wesley Klein - Stapje //Helemaal Hollands - Vlieg Nooit Te Hoog //Suzan & Freek & Claude - Vas-Y (Ga Maar...

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Als voorloper van zijn nieuwe album presenteert Jannes een enorme meezingversie van de klassieker ‘Ik zing als de zon schijnt’. De echte liefhebbers van piratenmuziek linken deze titel natuurlijk aan de versie van De Teddyboys uit 1982. Ook Bobby Prins plaatste deze...

Dennis van Dam – Bella Helena

Dennis van Dam – Bella Helena

Niemand is het ontgaan dat Dennis niet stil zit en vorig jaar met ‘C’est la vie’ al een dikke zomerklapper op zijn naam had geschreven. Dit jaar knalde Dennis door en na de single “Ik heb je niet de hemel beloofd” en een notering in de JN30 met Mucho Cerveza kan het...

&