Nieuwe Single: Antoon – Hotelschool

apr 3, 2022


Terwijl Antoon met Hallo in de top 3 staat van de JN30 komt de volgende hit van de 20-jarige zanger en rapper uit het Noord-Hollandse Hoorn alweer uit. Hotelschool vind je net als Hallo en twee andere tracks op de ep Hallo, die begin maart verscheen.

Op TikTok is Valentijn Verkerk, zoals Antoon in het dagelijks leven heet, momenteel heel populair. Filmpjes waarin fans hun best doen om de posters te mee te nemen, die een paar weken geleden in grotere steden hingen ter promotie van Hallo, gingen viraal op het platform.

Meer nieuwe releases

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack – Zeg Eens Meisje

Vieze Jack trekt zichzelf even terug voor een liefdevolle verwendag. Kijk stiekem mee, geniet van de zomerse vakantieklanken en dompel je onder in Jack z’n zaligste dromen.  

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Franssens – Nog Een Laatste Dans

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’ Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Met hits zoals ’Love You Better’ en ’Forget To...

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits – Met Het Vliegtuig Naar Spanje

Ferry de Lits staat nog in de JN30 met de samenwerking met Nelis Leeman, Allemaal Naar De Hemel. Toch delen we graag zijn nieuwe muziek met jullie Met Het Vliegtuig Naar Spanje. Met zijn stemgeluid en zijn hoge entertainmentgehalte verschijnt deze plaat, oeh lalala met het...

Nu op Radio JND