Nieuwe Single: Bernard Karsten – Blijf Jij Bij Mij

Het spreekwoord “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Bernard Karsten. Hij doelt hiermee op het uitbrengen van nieuw eigen materiaal. Ruim 15 jaar geleden begon zijn muzikale carrière voortvarend. Naast een aantal singles bracht hij in 2012 ook nog een album uit. Daarna werd het m.b.t. het lanceren van nieuwe platen stil. Optredens bleef de uit Castricum afkomstige entertainer gewoon verzorgen. Een telefoontje van Bert Schenau zette Bernard weer aan het denken dat uiteindelijk resulteerde in de Nederlandstalige single ‘Blijf jij bij mij’.

Bernard: ‘Bert ken ik eigenlijk al vanaf het begin dat ik ging optreden. Hij heeft veel boekingen voor me geregeld in binnen- en buitenland. Iedereen in het muziekwereldje weet dat Bert de grote man achter de bekende Feestweek Brixental Oostenrijk is. Diverse edities heb ik meegemaakt. In het bewuste telefoongesprek vertelde Bert dat hij bij producer Ger Oerlemans was geweest en daar een nummer had gehoord dat echt iets voor mij zou zijn.

“Ik was meteen enthousiast en wilde natuurlijk het liedje horen. In de studio kreeg ik gelijk een klik met de door Hans Louws geschreven plaat die vervolgens door Ger Oerlemans geproduceerd is. Na 10 jaar vier ik mijn comeback dus met dit vrolijke uptempo Nederpop lied. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat mijn naamsbekendheid weer gaat groeien. Daarnaast wil ik vanaf nu ook weer 2 singles per jaar uitbrengen met hetzelfde team. Ze hebben stuk voor stuk verstand van zaken. Op deze manier houden we alles binnenskamers met korte lijntjes. Ik vind het een fijn team om mee samen te werken” aldus Bernard

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...