Nieuwe Single: Chris Bruijn – Hey, doe mij een borrel

Chris Bruijn ziet de lancering van z’n nieuwe feestknaller ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’ als een frisse herstart. Ruim twee jaar geleden liep hij al met het idee rond om deze plaat op te nemen, maar vanwege de onzekere tijd is het project op de plank beland. Omdat het er nu allemaal weer rooskleuriger uitziet, toog Chris naar de studio van Ger Oerlemans in Alkmaar om vorm te geven aan het nummer.

Chris: ’De verhaallijn is als het ware uit het leven gegrepen. Nadat ik op een vrijdag klaar was met m’n normale baan als spiegellasser, vroeg een collega van mij wat ik ging doen. Ik gaf als antwoord dat ik naar de kroeg zou gaan om een borrel te drinken. Onderweg naar huis hoorde ik op de radio de Peter Koelewijn klassieker ‘Kom van dat dak af’. Dat nummer begint natuurlijk met het bekende woord HEY. Die kreet bracht mij op dat moment op de titel ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’. Samen met Ger is er een productie ontstaan om U tegen te zeggen. Met name het team dat eraan heeft meegewerkt bestaat louter uit topmuzikanten. Naast Marcel Fisser, Martijn de Laat, Daniël Metz hebben ook Ingrid Simons en René Eshuijs hun steentje bijgedragen

Dit wil je misschien ook lezen…

Tino Martin & Anouk – Voor Je Het Weet

Tino Martin & Anouk – Voor Je Het Weet

Er is weer een bijzondere samenwerking binnen de Nederlandse muziekscene ontstaan. Dit keer gaat het om Tino Martin en Anouk die samen het duet Voor Je ’t Weet hebben opgenomen. Anouk, die eigenlijk geen Nederlandstalig meer wil zingen was onder de indruk van een demo...

Wesley Ponsen – Wachten Op Jou

Wesley Ponsen – Wachten Op Jou

In de afgelopen 15 jaar heeft Wesley Ponsen al een behoorlijk aantal liedjes uitgebracht die bij het publiek zijn blijven hangen. Op de hoes van zijn nieuwe single ‘Wachten Op Jou’ zie je een compilatie hiervan. Wesley is van mening dat de kracht van nummers als...

Jaman – Jij Bent Voor Mij Die Ene

Jaman – Jij Bent Voor Mij Die Ene

Ondanks dat Jaman op z’n voorgaande autobiografische single ‘Kleine Janneman’ enorm veel respons kreeg heeft hij besloten om zich de komende tijd weer helemaal te richten op het opnemen én uitbrengen van gezellige feestplaten. De zanger uit Kampen heeft in zijn...

&