Nieuwe Single: Danny Poppinghaus – Mag Ik Vanavond Bij Je Slapen

jan 5, 2022

Danny Poppinghaus pak door met gloednieuwe single “Mag ik vanavond bij je slapen”

Het afgelopen jaar is voor Danny Poppinghaus echt heel succesvol geweest. Naast diverse singles (o.a. Als je m’n meissie toch eens zag”, “Mijn kind” en “Weet je wat je met me doet”) kwam hij ook met een album (“Een nieuw begin”) Welke allemaal werden geproduceerd door  Manfred Jongenelis. Dit heeft hem zoveel positieve aandacht en reacties gegeven, dat Danny niet wil stil zitten en volle bak wilt doorpakken.

De nieuwe single “Mag ik vanavond bij je slapen” komt uiteraard weer uit de studio van Manfred.

Meer nieuwe releases

Charelle & Franky Falcon – Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan

Charelle & Franky Falcon – Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan

Smaragd Music opent de deuren voor Charelle & Franky Falcon die met hun nieuwe single Jij Laat Mijn Hart Steeds Sneller Slaan’ zich aansluiten bij dit platenlabel. Het was Marco de Hollander die hen aanspoorde om contact op te nemen met Smaragd Music omdat hij vond dat zo’n...

Otto Lagerfett – Aperol Spritz

Otto Lagerfett – Aperol Spritz

Bereid je voor op een zomers muzikaal cadeau van Otto Lagerfett! De Duitse feestmachine is terug met zijn nieuwste single: "Aperol Spritz". Deze catchy melodie is al een hit in Duitsland en Oostenrijk, gezongen door het Duitse talent Vincent Gross. Binnenkort zal ook Nederland...

Leen Zijlmans – Zondagmiddag 2.0

Leen Zijlmans – Zondagmiddag 2.0

Op het allereerste album van Leen Zijlmans, getiteld ‘Ik Kan Niet Zeggen Wat Ik Voel’, staat de track ‘Zondagmiddag’. Dit lied is al meer dan 20 jaar enorm populair bij z’n fans. Waar Leen tegenwoordig ook optreedt, hij komt echt niet weg als hij dit nummer niet gezongen heeft....

Nu op Radio JND