Nieuwe Single: Danny Poppinghaus – Mag Ik Vanavond Bij Je Slapen

Danny Poppinghaus pak door met gloednieuwe single “Mag ik vanavond bij je slapen”

Het afgelopen jaar is voor Danny Poppinghaus echt heel succesvol geweest. Naast diverse singles (o.a. Als je m’n meissie toch eens zag”, “Mijn kind” en “Weet je wat je met me doet”) kwam hij ook met een album (“Een nieuw begin”) Welke allemaal werden geproduceerd door  Manfred Jongenelis. Dit heeft hem zoveel positieve aandacht en reacties gegeven, dat Danny niet wil stil zitten en volle bak wilt doorpakken.

De nieuwe single “Mag ik vanavond bij je slapen” komt uiteraard weer uit de studio van Manfred.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 40,  Raymon Hermans & Wesley Klein - Stapje //Helemaal Hollands - Vlieg Nooit Te Hoog //Suzan & Freek & Claude - Vas-Y (Ga Maar...

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Jannes.Ik Zing Als De Zon Schijnt

Als voorloper van zijn nieuwe album presenteert Jannes een enorme meezingversie van de klassieker ‘Ik zing als de zon schijnt’. De echte liefhebbers van piratenmuziek linken deze titel natuurlijk aan de versie van De Teddyboys uit 1982. Ook Bobby Prins plaatste deze...

Dennis van Dam – Bella Helena

Dennis van Dam – Bella Helena

Niemand is het ontgaan dat Dennis niet stil zit en vorig jaar met ‘C’est la vie’ al een dikke zomerklapper op zijn naam had geschreven. Dit jaar knalde Dennis door en na de single “Ik heb je niet de hemel beloofd” en een notering in de JN30 met Mucho Cerveza kan het...

&