Nieuwe Single: Dario – Maak Je Niet Dik Pik

Ras-Amsterdammer Dario heeft met ‘Maak Je Niet Dik Pik’ een heuse zomer hit in handen. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality-tv soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’.

De tekst van ‘Maak Je Niet Dik Pik’ werd geschreven door Waylon van der Heijden en Dennis Beyerinck. De productie lag in handen van Bram Koning en Mario Veltman.


Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&