Nieuwe Single: Denny de Klerk – Wat Dans Je Sexy Voor Me

Denny De Klerk pakt uit met een zwoele zomerse single

Na zijn succesvolle samenwerking met collega-zanger Pierre Biesterveld is het tijd voor een nieuwe solosingle van Denny De Klerk!

Voor zijn nieuwe single heeft Denny gekozen voor de zomerse reggaeton klanken.

Het lied vind zijn oorsprong in België waar zanger Davy Dilamo reeds een Italiaanse versie van dit lied uitbracht. Davy schreef de tekst samen met tekstschrijfster Annalisa De Martina in het prachtige Napels. De muziek werd gecomponeerd door Johan Oberholzer & Dave McCullen. De Nederlandse tekstbewerking werd geschreven door de gerenommeerde tekstschrijver Hans Louws. Voor de nieuwe Nederlandstalige versie werd een fonkelnieuw arrangement geschreven door het bekende Sonic Solutions uit Roosendaal.

Voor Denny betekent deze single een droom die uitkomt daar hij al langer graag een liedje wilde uitbrengen waar een stevige reggaeton beat onder zit! Verder is te horen dat Denny op deze single een duidelijke vocale groei doormaakt en mag dit dus gezien worden als zijn sterkste productie tot nu toe!

Voor deze zeer dansbare track werd er natuurlijk ook een spetterende videoclip opgenomen. De productie van deze clip is in handen van Joey van Filmcreatie!

‘Wat Dans Je Sexy Voor Me” is uit gekomen op het label Power Music en de plug is in handen van Alain Wauters van Power Music BeNeLux.

Dit wil je misschien ook lezen…

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

De Duitse Schlager-artiest, Otto Lagerfett, is verheugd de release aan te kondigen van zijn emotionele Duitse vertolking van het nummer "Huilen Doe Ik Wel Alleen," oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was...

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

In 2005 begon Roykuh voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg, gaf hij zich in 2019 op voor de Talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 50,  Zanger Alex - Hoe Dan//Gerard Joling - Altijd Vrijgezel //Jeroen van der Boom - Nu Jij Hier Niet Bent //Check de complete lijst...

&