Nieuwe Single: Diego Holzken – Laat Me Niet Langer Dromen


Bijna zes jaar geleden dook de naam Diego Holzken voor het eerst op in Nederland.

Met de destijds gekozen sound heeft hij inmiddels een eigen identiteit weten op te bouwen. Zijn populariteit heeft een enorme wending genomen en met elke plaat die vanaf dat moment werd gelanceerd had Diego succes. De vrolijke klanken van z’n nieuwe single ‘Laat Me Niet Langer Dromen’ zullen de komende weken ongetwijfeld veelvuldig te horen zijn bij Radio JND.

Vanaf het begin van zijn muzikale carrière werkt Diego al samen met producer Manfred Jongenelis. Laatstgenoemde weet precies wat Diego van hem verlangt, namelijk makkelijk mee te zingen, dansbaar én het geheel moet blijven hangen. Die ingrediënten vormen ook de basis van zijn nieuwe na zomerhit.

Diego: ‘Mijn fans overspoelden me met berichtjes met de vraag wanneer ik weer met een nieuwe single zou komen. Ik belde met Manfred en gaf aan dat het moment daar was om een opvolger voor ‘Mijn loterij’ te produceren. Die single dateert uit juni 2021, dus het werd echt tijd voor iets nieuws. Tekstschrijver Carlo Verkooijen heeft heel goed naar al mijn voorgaande liedjes geluisterd en weet dus dat ik graag over het vrouwelijk schoon zing. De eerste zinnen “Jouw lippen, jouw ogen, jij laat het bloed in mij steeds weer sneller stromen. Ik wil je, ik voel je, een heerlijk gevoel, ik kan er niet aan ontkomen” zullen op het netvlies van m’n fans gebrand worden. Uiteraard ontbreken de herkenbare accordeonklanken waar Jongenelis om bekend staat, ook niet’.


Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&