fbpx

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat resulteerde natuurlijk in een groeiend aantal optredens en dan niet alleen in de omgeving Den Haag. Na verloop van tijd kreeg hij van z’n fans te horen wanneer de opvolger zich zou aandienen. Donny is vervolgens gaan zoeken naar iets in datzelfde genre. Helaas is dat op dat moment niet gelukt. Hij is van mening dat je niet iets gehaast uit moet brengen. Nederland was op een gegeven moment in de ban van het WK gevolgd door de feestdagen. Het heeft dus iets langer geduurd, maar met z’n nieuwe single ‘Kom In M’n Armen’ heeft Donny weer een potentiële knaller in handen.

Donny:’ Ik had eind 2022 al wel een afspraak om 19.00 uur gepland bij producer Manfred Jongenelis. De ochtend hier voorafgaand belde Manfred mij en op vertelde dat hij met Carlo Rijsdijk al over mij had gesproken. Carlo is tegenwoordig kind aan huis bij Manfred Recording in Etten-Leur. Hij had het idee om het “vergeten” lied ‘Kom in m’n armen’ van het gelegenheidsduo Aristakes & Cisca Peters nieuw leven in te blazen. Ik kende het nummer zelf niet, maar vond het wel een leuk idee, ondanks dat ik eigenlijk een compleet nieuw liedje wilde. Ik stuurde de track door naar m’n vader en vroeg aan hem wat hij ervan vond. Natuurlijk kende hij het lied wel en begon spontaan het refrein al mee te zingen. Dat was voor mij de doorslag om de uitdaging aan te gaan. Vanaf dat moment bleef de melodie maar in mijn hoofd zitten en gaf aan Manfred door dat hij z’n gang mocht gaan. Hoe Manfred het gemaakt heeft is echt top. Ik weet ook wel dat het coveren van klassiekers momenteel erg populair is, maar het is geen garantie dat het aanslaat. Toch heb ik daar wel een goed gevoel over’.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Om 15.00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎. De meest actuele hitlijst van Brabant hoor je tussen 15:00 en 18:00 uur op 93.6 FM, DAB+ en online! 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Catharina Hulters - Een Keer TeveelEric Ghelen - Iedere Keer Als Ik Jou...

Jordi Weijer – Het Spijt Me

Jordi Weijer – Het Spijt Me

De keuze voor Jordi Weijer om één van de populairste piratenknallers uit Groningen in een nieuw jasje te steken was snel gemaakt. Het betreft de evergreen ‘Het spijt me’ van band ‘De Mario’s. Vooral in de regio Groningen kent iedereen die naar geheime-zender muziek...

Robin van Herwijnen – Rode Rozen

Robin van Herwijnen – Rode Rozen

Zanger Robin van Herwijnen uit Waspik is elk weekend druk in zijn eigen feestcafé “Den Artiest” in Raamsdonk en treedt daarnaast ook nog vaak op bij menig feestje. Na zijn laatste successingle ‘Blijf Bij Me Vannacht’ is hij opnieuw de studio van AKMP ingedoken met...

Gerrit Vos – Jij Krijgt Mijn Tranen Niet Kado

Gerrit Vos – Jij Krijgt Mijn Tranen Niet Kado

De nieuwe single ‘Jij krijgt mijn tranen niet cadeau’ van Gerrit Vos staat bol van vrolijke klanken. Zo gek is dat nou ook weer niet omdat zijn vaste producer Manfred Jongenelis daar natuurlijk een behoorlijke reputatie in heeft. Met name de opgewekte...

&