Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat resulteerde natuurlijk in een groeiend aantal optredens en dan niet alleen in de omgeving Den Haag. Na verloop van tijd kreeg hij van z’n fans te horen wanneer de opvolger zich zou aandienen. Donny is vervolgens gaan zoeken naar iets in datzelfde genre. Helaas is dat op dat moment niet gelukt. Hij is van mening dat je niet iets gehaast uit moet brengen. Nederland was op een gegeven moment in de ban van het WK gevolgd door de feestdagen. Het heeft dus iets langer geduurd, maar met z’n nieuwe single ‘Kom In M’n Armen’ heeft Donny weer een potentiële knaller in handen.

Donny:’ Ik had eind 2022 al wel een afspraak om 19.00 uur gepland bij producer Manfred Jongenelis. De ochtend hier voorafgaand belde Manfred mij en op vertelde dat hij met Carlo Rijsdijk al over mij had gesproken. Carlo is tegenwoordig kind aan huis bij Manfred Recording in Etten-Leur. Hij had het idee om het “vergeten” lied ‘Kom in m’n armen’ van het gelegenheidsduo Aristakes & Cisca Peters nieuw leven in te blazen. Ik kende het nummer zelf niet, maar vond het wel een leuk idee, ondanks dat ik eigenlijk een compleet nieuw liedje wilde. Ik stuurde de track door naar m’n vader en vroeg aan hem wat hij ervan vond. Natuurlijk kende hij het lied wel en begon spontaan het refrein al mee te zingen. Dat was voor mij de doorslag om de uitdaging aan te gaan. Vanaf dat moment bleef de melodie maar in mijn hoofd zitten en gaf aan Manfred door dat hij z’n gang mocht gaan. Hoe Manfred het gemaakt heeft is echt top. Ik weet ook wel dat het coveren van klassiekers momenteel erg populair is, maar het is geen garantie dat het aanslaat. Toch heb ik daar wel een goed gevoel over’.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&