Nieuwe Single: Elton John & Britney Spears – Hold Me Closer

aug 29, 2022

Britney Spears heeft voor het eerst nieuwe muziek uitgebracht sinds een rechter vorig jaar een einde maakte aan de curatele die haar leven beheerste. Hold Me Closer, een duet met Elton John, is afgelopen week gelanceerd.

Het nummer is een vernieuwde versie van Tiny Dancer, een hit van Elton John uit 1971. Voor Britney Spears betekent de lancering van de plaat haar officiële comeback na een onderbreking van zes jaar.

John hoopt dat het nummer bijdraagt aan het herstel van Spears’ vertrouwen. „Ze heeft veel angst omdat ze vaak verraden is. Om die reden hebben we haar gedurende het hele proces gerustgesteld door te zeggen dat alles goed komt”, vertelt hij in gesprek met The Guardian. „Mocht het een hit worden, zou dit haar meer vertrouwen geven en zal ze zich realiseren dat mensen om haar geven en willen dat ze gelukkig is.”

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 25,  Jaman & Lange Frans - Het Lijkt Hier Wel Ibiza //Rene Schuurmans - Als Ik Haar Zie (zomerversie) //Raymon Hermans & Wesley Klein...

Nu op Radio JND