Nieuwe Single: Evy – Mooie Zon

Hier is Evy! Maar wie is Evy eigenlijk en waar staat zij voor? Dat is nou precies wat Evy het liefst via haar muziek vertelt. Zoals ze daar zelf over zegt: ‘’Wanneer ik zing kan ik mezelf het beste openstellen en valt de muur om mij heen in één keer weg, iets wat ik moeilijker vind in gesprek met iemand. Mijn verhaal vertel ik via mijn liedjes. Zonder mijn liedjes ben ik gewoon Evy, een meisje uit Tilburg dat geniet van het leven.

’’ Evy zingt liedjes die haar verhaal vertellen of liedjes met een verhaal dat haar past door situaties uit het leven. Via haar eigen liedje(s) of dan wel via covers van anderen. Haar leven, dat zich afspeelt in Tilburg, de stad van haar dromen waar ze nooit en te nimmer meer weg zou willen. Een stad die haar alles geeft wat ze nodig heeft en waar ze zich het prettigst voelt. Het waarom en hoe? Dat hoor je wel terug in haar liedjes en hiermee bedoelen we niet dat al haar liedjes over Tilburg gaan natuurlijk.

Evy maakt Nederlandse country pop met wat folk en americana invloeden. Dat allemaal met een vleugje van Evy natuurlijk. ‘’Ik sta achter wat ik doe en ik ben ook heel blij met wat ik mag maken. Er zijn daarentegen altijd nog stappen te zetten, overal is ruimte voor ontwikkeling.’’ Dat is precies wat Evy nooit uit de weg zal gaan: uitdaging en streven naar ontwikkeling om dingen nog beter te kunnen vatten in het verhaal die ze wil vertellen binnen haar liedjes. Maar waar het natuurlijk echt omdraait is het gewoon kunnen genieten en ooit op een dag te kunnen leven van haar muziek. Evy schrijft samen met anderen die haar verhaal begrijpen. Ze bemoeit zich met de topics, het creatieve- en het productionele proces.

Evy ontwikkelt zich op dit moment op veel vlakken: het spelen van gitaar, songwriting, producties maken. Zij geniet er ontzettend van om dit met de mensen te kunnen doen die zij vertrouwt en haar verhaal begrijpen. Dat maakt muziek toch een cadeautje? Wat interessant is aan Evy is dat zij heel veelzijdig is. Vele kanten in wie zij wil zijn, waar ze voor staat en waar ze van geniet in het leven, zoals de vele fijne mensen om haar heen. Daarnaast is er ook een serieuze kant, waarin zij haar doelen nastreeft. Het échte doel ligt in haar muziek. Om via haar muziek door te dringen en iets bij te dragen aan het leven van de mensen.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Nieuwe Single: Gio van Veen – Ik Zal Je Belonen

Hij is pas 22 jaar maar toch timmert Gio van Veen al een aantal jaren aan de weg voor een succesvolle carrière. Samen met producer Manfred Jongenelis en het label Smaragd Music heeft de zanger hiermee een goede combinatie gevonden om met eigen repertoire en sound...

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Nieuwe Single: Soraya – Jij Laat Me Lachen

Wat kan de klank van de pure Hollandse volksmuziek toch heerlijk zijn, mits…… Puur, oprecht met warme muzikaliteit omringd en vertolkt wordt door een stem waarbij je ieder woord gelooft en je raakt. Het is helaas een bijna uitstervend muzikaal ras in onze Vaderlandse...

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Nieuwe Single: Jessica Malfait – Waarom Ben Ik Niet Gebleven

Hoogte en dieptepunten. Vreugde en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van de Bredase zangeres Jessica Malfait. Ditmaal geen vrolijk feestnummer zoals we van haar gewend zijn, maar een emotioneel lied dat bij je binnenkomt en direct zal raken. Jarenlang lag...

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...