Nieuwe Single: Flemming – Automatisch

Na zijn met goud bekroonde single Zij Wil Mijbrengt FLEMMING met Automatisch zijn derde single uit. ‘Een lekker positief dansnummer en eentje die niet over de liefde gaat’, zegt hij erover. Eigenlijk lag er een ander nummer klaar als derde single. Maar een paar maanden geleden, tijdens een schrijverskamp in Kaatsheuvel, was daar ineens het liedje Automatisch. ‘En dit past beter bij het seizoen’, zegt FLEMMING. ‘Het nummer dat eigenlijk gepland stond was een stuk rustiger. Maar met Automatisch kunnen we lekker dansen en krijg je een zomergevoel. Ik durf wel te zeggen dat dit mijn best geschreven nummer tot nu toe is’.

Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&