Nieuwe Single: Flemming – Paracetamollen

2022 is voor Flemming een jaar vol hoogtepunten geweest. Als klap op de vuurpijl brengt hij voor het nieuwe jaar begint nog snel even een nieuwe single uit met de titel Paracetamollen‘Dit is het nummer waar het voor mij allemaal mee begon’, zegt hij. Drie jaar geleden schreef ik dit nummer alleen op mijn kamer toen mijn manager voorstelde om een Nederlands liedje te schrijven. In elke sessie was dit mijn joker om te laten horen waar ik mee bezig was en welke kant ik op wilde met mijn muziek. Miljoenen keren aan vrienden laten horen omdat ik benieuwd was wat ze ervan vonden en al jaren zingen we het met zijn allen luidkeels mee. Het voelt alsof mijn kindje voor het eerst naar school gaat zonder mij want zoveel betekent dit liedje voor mij! Vandaar dat ik deze release ook extra spannend vind!’ De single is nu ook toegevoegd aan Flemming’s titelloze debuutalbum dat begin november uitkwam.

Dit wil je misschien ook lezen…

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

De Duitse Schlager-artiest, Otto Lagerfett, is verheugd de release aan te kondigen van zijn emotionele Duitse vertolking van het nummer "Huilen Doe Ik Wel Alleen," oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was...

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

In 2005 begon Roykuh voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg, gaf hij zich in 2019 op voor de Talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 50,  Zanger Alex - Hoe Dan//Gerard Joling - Altijd Vrijgezel //Jeroen van der Boom - Nu Jij Hier Niet Bent //Check de complete lijst...

&