fbpx

Nieuwe Single: Frank Smeekens – Laat Me Deze Avond

Frank Smeekens geboren in Breda, is zijn zang carrière begonnen bij de voetbal vereniging v.v. G.S.B.W in Goirle waar hij nog steeds thuis is en voetbalt.

Hij heeft ooit één keer mee gedaan aan een talentenjacht en dat was aan de voor rondes van het festival van het levenslied in Tilburg, maar helaas net niet de finale haalde.

Daarna ging het snel,  hij werd uit genodigd door mensen die feesten gaven en ook café eigenaren waren enthousiast.in de wel bekende bavaria bierhal op de Tilburgse kermis maakte hij een jaar later zijn entree. Wat ook weer goed beviel voor beide partijen en zijn bekendheid vergrote.

Door dit alles ging het balletje rollen en kwam hij op meerdere plaatsen terecht, en wat hij zelf blijft zeggen; ’het is belangrijk dat je je gezicht op zo veel mogelijk plaatsen laat zien’. tevens breide hij zijn repertoire uit met ook Engelstalige liedjes en is dan ook van alle markten thuis.

Na een paar jaar te hebben geproefd aan het artiesten wereldje werd het tijd voor iets nieuws…iets anders dan covers zingen. Namelijk zijn eerste single. “Kleine Dingen” werd een regionale hit en word tot op de dag van vandaag nog steeds meegezongen.

Nu ruim 20 jaar later komt Frank Smeekens met de single “Laat Me Deze Avond” , de eerste single sinds hij een contract ondertekende bij Berk Music.

Laat Me Deze Avond is de Radio JND Successchijf voor de komende week.

Dit wil je misschien ook lezen…

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Win een DAB+ radio in de JND Ochtendshow

Maak deze week iedere werkdag kans op een gloednieuwe DAB+ radio van Radiowinkel.nl tijdens de week van de digitale radio! App het woord "DAB" naar de JND studio op 085 760 99 36, belt Willem Bakker je terug in de JND Ochtendshow? Dan scoor jij een DAB+ radio en...

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Emma Heesters ft. Maks – HJB

Je moet je bek houden, het interesseert me niet wat je zegt, ik wil bemind worden. Aan duidelijkheid geen gebrek bij de nieuwe single van Emma Heesters. Begin 2023 werkt ze samen met niemand minder dan Anouk. Dit levert de single Met Jou Kan Ik Het Aan op. De single...

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda – Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank

Melissa Smilda, de getalenteerde zangeres die in rap tempo Nederland aan het veroveren is heeft een nieuwe single uit, genaamd: ‘Slaap Jij Vannacht Maar Op De Bank'. Na het succes van haar vorige hits, waaronder “Al Heb Ik Jou Niet Voor Mij Alleen" en “Ik Wil Vanavond...

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom – Todo Es La Musica

Jeroen van der Boom brengt een zomerse single uit met Spaanse invloeden. De zanger zegt dat het nummer ‘Todo es la Musica’ totaal anders is dan de muziek die mensen van hem gewend zijn. Vanaf de eerste keer dat ik het van origine Israëlisch/Spaanse nummer hoorde, was...

&