Nieuwe Single: Frank van Etten – Help Me

Een verrassende uitvoering door Frank van Etten van het nummer ‘Help Me’ origineel van John Lennon en Paul McCartney.

“Ik maak muziek vanuit mijn hart en dat is het enige wat voor mij telt. Lange tijd heb ik geen zin meer gehad in het maken van muziek of optreden in het land. Ik was het een beetje kwijt door vaak zakelijke belangen die je creativiteit en passie vernielen.
Achter de schermen ben ik druk bezig met een geheel nieuw album: een dubbel box met 24 nieuwe liedjes die weer uit mijn hart komen.

Het hoeft geen hit te zijn als je het maar voelt zoals ik het voel. ‘Help Me’ is voor mij weer een bijzonder liedje waarin ik een periode afsluit voor mezelf.

Deze aansprekende versie van de single ‘Help Me’ werd geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en zal zeker aanslaan de liefhebbers van het Nederlandstalige genre.

Dit wil je misschien ook lezen…

Jordy van den Boer – Heidi

Jordy van den Boer – Heidi

Het lijkt erop dat de winter nog lang niet voorbij is, want Jordy van den Boer heeft zojuist zijn nieuwste single ‘Heidi’ uitgebracht en het is een gegarandeerde hit voor de après-ski en feestvierders overal ter wereld. ‘Heidi’ vertelt het verhaal van de allermooiste...

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

De Duitse Schlager-artiest, Otto Lagerfett, is verheugd de release aan te kondigen van zijn emotionele Duitse vertolking van het nummer "Huilen Doe Ik Wel Alleen," oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was...

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

In 2005 begon Roykuh voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg, gaf hij zich in 2019 op voor de Talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single...

&