Nieuwe Single: Frank van Etten – Help Me

Een verrassende uitvoering door Frank van Etten van het nummer ‘Help Me’ origineel van John Lennon en Paul McCartney.

“Ik maak muziek vanuit mijn hart en dat is het enige wat voor mij telt. Lange tijd heb ik geen zin meer gehad in het maken van muziek of optreden in het land. Ik was het een beetje kwijt door vaak zakelijke belangen die je creativiteit en passie vernielen.
Achter de schermen ben ik druk bezig met een geheel nieuw album: een dubbel box met 24 nieuwe liedjes die weer uit mijn hart komen.

Het hoeft geen hit te zijn als je het maar voelt zoals ik het voel. ‘Help Me’ is voor mij weer een bijzonder liedje waarin ik een periode afsluit voor mezelf.

Deze aansprekende versie van de single ‘Help Me’ werd geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en zal zeker aanslaan de liefhebbers van het Nederlandstalige genre.

Dit wil je misschien ook lezen…

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 21,  Ancora - Speel Nog Een Keertje (Pianoman) //Nelis Leeman & Ferry de Lits - Op Een Dag (Gaan We Allemaal Naar De Hemel) //Mike...

Turbo-Team – TURBO

Turbo-Team – TURBO

Het Turbo-Team, bestaande uit de het duo Koen en Jimmy, staat te popelen om het festivalseizoen van 2024 in te luiden met hun nieuwste single, genaamd "TURBO". De track brengt een frisse dosis energie!  Met "TURBO" slaat het Turbo-Team een brug tussen de nostalgische...

Jan Biggel – Allemaal Naar Rhodos

Jan Biggel – Allemaal Naar Rhodos

Velen hebben al een bestemming voor hun vakantiegeld bedacht maar wellicht kan Jan je overhalen om mee te gaan naar Rhodos. Het nummer past perfect in de sound van Jan Biggel: een aanstekelijk en vrolijk nummer dat blijft hangen. Een heerlijke melodie, beweeg je...

Mart Hoogkamer – Doe Mij ‘N Rondje

Mart Hoogkamer – Doe Mij ‘N Rondje

Fan van Mart Hoogkamer? Dan is er goed nieuws. . . . Eindelijk brengt de goedlachse zanger zijn nieuwe singel uit: ‘Doe Mij ’n Rondje’. Met het liedje wil hij het ultieme vrijdagavondgevoel van de week afsluiten en uitgaan vieren. Mart scoorde eerder successen met ‘Ik...

&