Nieuwe Single: Frank Verkooyen – Je Bent Altijd In Mijn Hart

8-01-22

De fans van Frank Verkooyen die zijn in 2019 gelanceerde album ‘Het uur van de waarheid’ hebben gekocht of gestreamd reageerden vanaf het eerste moment al dat track 6 ( Altijd in mijn hart) één van hun favoriete liedjes was. Het betreft een bewerking van de Lee Towers klassieker ‘It’s Raining In My Heart’. In 2018 werd nummer door Tino Martin als ballad gecoverd in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Dat bleek ook voor Tino een schot in de roos.

‘Ik vond het een uitdaging om daar een Nederlandstalige uitvoering van te maken omdat het een heel goed liedje is. Maar ja….eigenwijs als ik ben, heb ik er toch een twist aangegeven door hem in een uptempo versie uit te voeren. Onlangs heb ik een vette mix gemaakt waarin live blazers zijn toegevoegd die zijn ingespeeld door de topmuzikanten Jeroen Verberne en Martijn de Laat. Uiteraard hebben ook accordeonist Daniël Metz en gitarist Marcel Fisser hun steentje bijgedragen. Zij behoren al lange tijd net zoals achtergrondzangeres Dian Senders tot mijn vaste team. Het resultaat is een dansbaar lied dat ook nog eens lekker aanhoort. Ik had het graag tijdens mijn geplande dinershows willen vertolken, maar die zijn vanwege de nieuwe maatregelen allemaal gecanceld. Wellicht volgen er in het voorjaar versoepelingen zodat ik weer als ‘seizoenarbeider’ mag optreden’, grapt Frank

Lees ook…

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Nieuwe Single: Gu-Nee van den Oetelaar – Een Beetje Van Me Houden

Met ‘Een Beetje Van Me Houden’ heeft de uit Den Bosch afkomstige zanger Gu-Nee van den Oetelaar een knaller van jewelste in handen. Het kan dan ook niet anders dan dat Gu-Nee hiermee een grotere naamsbekendheid zal gaan verwerven. Eerder bracht Gu-Nee succesvolle...

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Nieuwe Single: Mike Kanders – Maar Dan Kom Ik Terug

Mike Kanders hoopt met z’n nieuwe single ‘Maar Dan Kom Ik Terug’ een plekje te veroveren in de playlist van de Radio JND. Volgens Mike heeft producer Manfred Jongenelis de originele versie die collega-artiest Sjoerd Mertens in 2016 lanceerde compleet verbouwd. Hij...

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Nieuwe Single: Robert Pater – Schouder Om Op Te Huilen

Van het recente Robert Pater album ‘Heel Mijn Hart’ verschijnt nu de track ‘Schouder Om Op Te Huilen’ op single. Dit nummer werd geproduceerd door Harald Queens, die al vele hits voor Robert vervaardigde, waardoor gerust gezegd kan worden dat deze single weer alle...