Nieuwe Single: Frans Bauer – Koning Van Het Feest

„Het was best confronterend om te zien hoe ik er over zevenendertig jaar uitzie. Het gaat over een man die pieken en dalen heeft meegemaakt in zijn leven. Eigenlijk een beetje mijn leven. Het is een echt levenslied geworden, maar met een vrolijke en feestelijke insteek. Als ik het nummer tijdens mijn concerttour zing, gaat het dak eraf. Ik durf best te zeggen dat ik dit sinds ’Heb je even voor mij’ niet meer heb meegemaakt”, aldus Frans.

Frans kreeg inspiratie voor deze videoclip, door niemand minder dan Linda de Mol. „In 2016 was het programma The story of my life op televisie. Daar zag ik Wesley en Yolanthe Sneijder, hoe ze er uit zouden zien zoveel jaar later. Dit vond ik zo mooi en bijzonder, dat het altijd in mijn hoofd is blijven zitten. Nu met mijn nieuwe single, Koning van het feest, kon ik het mooi gebruiken in de videoclip. Ze zijn vijf uur met mij bezig geweest om eruit te zien zoals ik er in de clip uitzie. De reacties van de fans zijn overweldigend, laat Frans weten.

Dit wil je misschien ook lezen…

Win deze week een exclusief BESODEMTIERD t-shirt van Rudy de Wit

Win deze week een exclusief BESODEMTIERD t-shirt van Rudy de Wit

𝗪𝗶𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗧-𝘀𝗵𝗶𝗿𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗥𝘂𝗱𝘆 𝗱𝗲 𝗪𝗶𝘁 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗝𝗡𝗗 𝗢𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻𝗱𝘀𝗵𝗼𝘄 👕 Hoor je een plaat van Rudy De Wit in de Ochtendshow deze week? App dan T-SHIRT naar de studio via 085 760 99 36 of met de GRATIS JND App en maak kans op dit exclusieve T-shirt van Rudy de...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 8,  Raymon Hermans - Ja //Rudy de Wild - Besodemieterd // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Rene Karst – Later Komt De Kater

Rene Karst – Later Komt De Kater

Ken je dat gevoel dat je achteraf wel eens denkt: ‘Dat had ik beter niet kunnen doen? ‘Later Komt De Kater’ zo heet de nieuwe single van René Karst en is de opvolger van EHBO. Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feest...

Dennis van Dam – Zaterdagavond

Dennis van Dam – Zaterdagavond

Sinds de zomer van 2022 is Dennis, de goedlachse zanger uit Hellendoorn, niet meer weg te denken uit het Nederlandstalig Muziekland!  Destijds was hij al op Radio JND te horen met zijn hit “C’est La Vie” en daarna ging het hard. Met onder andere de titels “Loco Loco”...

&