Nieuwe Single: Frans Bauer – Koning Van Het Feest

„Het was best confronterend om te zien hoe ik er over zevenendertig jaar uitzie. Het gaat over een man die pieken en dalen heeft meegemaakt in zijn leven. Eigenlijk een beetje mijn leven. Het is een echt levenslied geworden, maar met een vrolijke en feestelijke insteek. Als ik het nummer tijdens mijn concerttour zing, gaat het dak eraf. Ik durf best te zeggen dat ik dit sinds ’Heb je even voor mij’ niet meer heb meegemaakt”, aldus Frans.

Frans kreeg inspiratie voor deze videoclip, door niemand minder dan Linda de Mol. „In 2016 was het programma The story of my life op televisie. Daar zag ik Wesley en Yolanthe Sneijder, hoe ze er uit zouden zien zoveel jaar later. Dit vond ik zo mooi en bijzonder, dat het altijd in mijn hoofd is blijven zitten. Nu met mijn nieuwe single, Koning van het feest, kon ik het mooi gebruiken in de videoclip. Ze zijn vijf uur met mij bezig geweest om eruit te zien zoals ik er in de clip uitzie. De reacties van de fans zijn overweldigend, laat Frans weten.

Meer berichten…

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Nieuwe Single: Marlane – Vlieg Met Mij Mee Vannacht

Marlane wordt door het Nederlands publiek inmiddels niet alleen graag op het podium bewonderd maar ook als graag geziene gast gezien bij de reality soap ‘De Bevers’. Met Kees als manager en NRGY Music als platenmaatschappij is Marlane al een aantal jaren hard op weg...

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Nieuwe Single: Jessy Arjaans – Ik Ben Geen Mata Hari

Jessy Arjaans blaast oude hit nieuw leven in. Zoals we veel om ons heen zien, worden steeds meer oude liedjes in een nieuw jasje gegoten. Dit omdat de jongere luisteraar de liedjes niet kennen, maar toch opnieuw op gaan pakken. Jessy Arjaans is niet meer weg te denken...

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij...

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Nieuwe Single: 3Js – Vallen En Weer Opstaan

Vallen en Weer Opstaan is de titel van de nieuwe single van de 3Js. Wie de recente geschiedenis van 3Js-zanger Jan Dulles kent, verwacht bij die titel misschien een heel zwaar en emotioneel nummer, maar Vallen en Weer Opstaan is opvallend licht. ‘Vallen en Weer...

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Nieuwe Single: Donny Ponsen – Kom In M’n Armen

Het heeft even op zich laten wachten, maar de nieuwe single van Donny Ponsen heeft alle potentie om net zo’n grote hit te worden als de voorganger ‘Drink rode wijn’. Die plaat heeft ervoor gezorgd dat zijn naam met grote regelmaat bij Radio JND te horen was. Dat...