Nieuwe Single: Franz Joostink – De Nacht Is Mijn Leven

De spreekwoordelijk trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De Nacht Is Mijn Leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van zijn muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij Manfred.

Volgens Franz is Manfred een grootmeester in het bedenken van een bepaalde sound voor artiesten. De karakteristieke klanken die aan de nieuwe single zijn toegevoegd omschrijft Franz als zijn sound.

Franz: ‘Zoals ik eerder al heb aangegeven ben ik bezig met een nieuw album waar naast feestnummers ook rustige liedjes komen te staan. Met name de warme sound die Manfred heeft verweven in ‘De Nacht Is Mijn Leven’ past helemaal in mijn straatje. Zijn herkenbare accordeongeluid past perfect bij deze plaat. Dit jaar komen er zeker nog twee nummers uit, waarvan er een door Alie Bakker is geschreven. Het is een heel verrassend liedje waar ik ook hoge verwachtingen van heb. Daarnaast lanceer ik ook nog het door Frank Verkooyen geschreven en geproduceerde lied ‘Want De Waarheid Die Voel Je’

Dit wil je misschien ook lezen…

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

Otto Lagerfett – Und Ab Und Zu Wein Ich Ganz Leis

De Duitse Schlager-artiest, Otto Lagerfett, is verheugd de release aan te kondigen van zijn emotionele Duitse vertolking van het nummer "Huilen Doe Ik Wel Alleen," oorspronkelijk gezongen door Jannes. Dit prachtige lied heeft diepe indruk gemaakt op Otto, en hij was...

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

Roykuh – Mijn Tweede Liefde

In 2005 begon Roykuh voor de grap met zingen. Omdat hij best veel positieve reacties op zijn zangtalent kreeg, gaf hij zich in 2019 op voor de Talentenjacht ‘Stanley Hazes zoekt the Voice’. Hij ging met de publieksprijs naar huis en mocht een eerste eigen single...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 50,  Zanger Alex - Hoe Dan//Gerard Joling - Altijd Vrijgezel //Jeroen van der Boom - Nu Jij Hier Niet Bent //Check de complete lijst...

&