Nieuwe Single: Gaby – Lieve Schat

Jij geeft mijn leven weer een doel en wat is de liefde toch een heerlijk fijn gevoel. Dat zijn twee ingrediënten die tekstschrijver Carlo Verkooijen heeft verwerkt in de uptempo single ‘Lieve Schat’ waarmee Gaby ongetwijfeld de aandacht weet te trekken.

De opnames vonden plaats bij Manfred Recordings o.l.v. producer Manfred Jongenelis. Het team van Smaragd Music ziet met de toevoeging van Gaby op haar label een succesvolle samenwerking in het verschiet. Er liggen plannen op tafel om drie keer per jaar nieuw materiaal van deze uit Wateringen afkomstige zangeres uit te brengen.

Onder de naam Gaby Kagie is er op YouTube al wel het één en ander te vinden over haar muzikale verleden. Achteraf geeft Gaby toe dat ze op dat moment er eigenlijk helemaal nog niet klaar voor was. Ondertussen heeft ze hard gewerkt om de zangtechnieken onder de knie te krijgen. Ze ziet de lancering van ‘Lieve Schat’ dan ook als het begin van een nieuw tijdperk.

‘Ik ken Manfred al een behoorlijke tijd en heb altijd gezegd dat, als ik verder wil in de muziek, ik het liefste met hem wil werken. Ik was dan ook heel erg blij dat hij me wilde helpen zoeken naar iets wat op m’n lijf geschreven is. We hebben daar behoorlijk veel uurtjes ingestoken en hebben een stijl gevonden waarmee ik me kan onderscheiden. Het moet zo herkenbaar gaan worden dat de mensen al snel zeggen…hé, dat is Gaby. Over de verhaallijn is eveneens heel goed nagedacht. Mijn doel is geslaagd als men aandachtig naar de gehele tekst luistert. De boodschap die het nummer herbergt heeft voor een deel ook mijzelf te maken. In ieder geval sta ik er voor 1000% achter en hoop dat ik zowel het jonge als iets oudere publiek er mee bereik’, aldus Gaby.Dit wil je misschien ook lezen…

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz – We gaan We gaan, Me va Me va

William Janz de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld brengt een ode aan zijn idool Julio Iglesias ter ere van zijn 80e verjaardag. Met zijn nieuwe single “We Gaan We Gaan, Me Va Me Va” wil hij hiermee aanmoedigen het leven te blijven vieren. Na zijn zomer hit...

Deze week nieuw binnen in de JN30

Deze week nieuw binnen in de JN30

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 tot 18:00 uur presenteert Koen jou dé hits van dit moment in de 𝐉𝐍𝟑𝟎.  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗶𝗻𝗻𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝘀 Week 39,  Ferry de Lits - In Elk Stadje //Havenzangers - Ik Heb Liever Dat Je Nu Gaat // Check de complete lijst radiojnd.nl/jn30...

Acda En De Munnik – Tussendoor

Acda En De Munnik – Tussendoor

Thomas Acda en Paul de Munnik zullen op de dag van De Reünie in de Ziggo Dome een nieuw album zullen uitbrengen genaamd AEDM. Het is meer dan 10 jaar geleden dat er een album van het duo verscheen. AEDM is opgenomen in verschillende studio’s in Nederland en Memphis....

&